Στοιχηματική ανάλυση για την Ligue 1 στην Γαλλία Νις – Μονπελιέ

Δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τον αγώνα Νις – Μονπελιέ της Γαλλίας για την Παρασκευή 18/12/2015

Προϊστορία: 5-8-14
Πέρυσι: ΝΙΣ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1-1
ΝΙΣ: Ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με τον Ζερμέν στο 6΄, όμως δεν μπόρεσε εν τέλει να κερδίσει την Ρεμς εκτός έδρας, μένοντας στο ισόπαλο 1-1. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 78′ και έτσι το σερί της χωρίς νίκη μεγάλωσε στις τέσσερις αγωνιστικές. Στην ουσία η ομάδα της Νίκαιας πληρώνει τις σημαντικές της απουσίες, χάνοντας την φρεσκάδα των πρώτων αγωνιστικών, όμως παραμένει ακόμη μια ανάσα από τις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Επίσης, διατηρεί ακόμη την δεύτερη καλύτερη επίθεση του Σαμπιονά, με 31 γκολ ενεργητικό, πίσω μονάχα από αυτή της πρωτοπόρου Παρί Σεν Ζερμέν. Μακροχρόνιες οι απουσίες της.
Εντός: 3-1-4
Γκολ: 31-23
Τελευταία 5: 1-2-2
ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Οι ευνοϊκές συνθήκες έσπρωξαν την Μονπελιέ σε μια σημαντική νίκη, κερδίζοντας την προηγούμενη αγωνιστική την Γκινγκάμπ εντός έδρας με 2-1. Αυτό γιατί ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 1-0, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 34′ και ανέτρεψε την κατάσταση με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από Καμαρά και Νινγκά. Σε περίοδο ανόδου εδώ και καιρό η Μονπελιέ, αφού έχει υποστεί μόλις μία ήττα στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές. Όπως ήταν αναμενόμενο, κέρδισε αρκετές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα του Σαμπιονά και μπορεί να βλέπει πλέον το υπόλοιπο του πρωταθλήματος με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Τραυματίες παραμένουν ο γκολκίπερ Ζουρντέν (2 συμ.), οι μέσοι Μαρβό (7 συμ./1 γκολ), Λάσνε (9 συμ.) και ο φορ Μπεριγκό (7 συμ.).
Εκτός: 1-4-3
Γκολ: 22-24
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά στοιχήματος για το Νις – Μονπελιέ

Αρκετά δύσκολο παιχνίδι, με την Μονπελιέ να είναι καλά, όμως τη Νις να παίζει στην έδρα της και να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στο 2,30 ο άσος από την Mybet.
Δείτε επίσης την στοιχηματική ανάλυση για το Σάλκε – Χόφενχαϊμ αλλά και όλες τις νόμιμες εταιρείες στοιχημάτων με άδεια στην Ελλάδα

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση