Στοιχηματική ανάλυση για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας Σάλκε – Χόφενχαϊμ

Δείτε τις εκτιμήσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο στοίχημα για τους αγώνες της Μπουντεσλίγκα στην Γερμανία για την Παρασκευή 18/12/2015

Προϊστορία: 5-4-6
Πέρυσι: ΣΑΛΚΕ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 3-1
ΣΑΛΚΕ: Δεν έδωσε συνέχεια στο εντυπωσιακό πέρασμα από την Τρίπολη με 4-0, χάνοντας στο ματς πρωταθλήματος από την Άουγκσμπουργκ με 2-1. Πικρό φινάλε για τους «βασιλικούς μπλε», αφού δέχθηκαν το γκολ της ήττας στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η προσπάθεια τους να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους συνεχίζεται, αφού για την ώρα βρίσκονται εκτός θέσεων της Ευρώπης, αλλά κοντά στην τρίτη Χέρτα. Στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι, επικράτησε με 3-1 απέναντι στο Ανόβερο και κάτι τέτοιο θέλει να κάνει και σήμερα απέναντι στην Χόφενχαϊμ για να ρεφάρει άμεσα την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Μακροχρόνιες οι απουσίες της, όπως του στόπερ Νάστασιτς (1 συμ.), του μπακ Ουτσίντα και το μεσοεπιθετικού Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ.
Εντός: 4-2-2
Γκολ: 22-23
Τελευταία 5: 1-1-3
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Επιτέλους νίκη για την Χόφενχαϊμ, που ήταν η πρώτη επί ημερών Στέφενς, κερδίζοντας το Ανόβερο εντός έδρας με 1-0. Το γκολ του Σμιντ στο 30′ ήταν αρκετό, ώστε να της δώσει τη νίκη, αφού στην συνέχεια δεν είχε πρόβλημα να διατηρήσει το προβάδισμα της. Μόλις το δεύτερο τρίποντο σε ολόκληρο το πρωτάθλημα για την Χόφενχαϊμ (2-7-7), όμως δείχνει πλέον σημάδια ανόδου, έχοντας και αήττητο τριών αγωνιστικών. Ο βαθμός δυσκολίας ωστόσο ανεβαίνει κατακόρυφα για σήμερα, αφού έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ανεβασμένη Σάλκε. Τραυματίες ο μέσος Ζούμπερ (9 συμ./2 γκολ) και ο φορ Κουράνι (11 συμ.), που είναι τα πιο σημαντικά προβλήματα απουσιών.
Εκτός: 1-3-4
Γκολ: 17-24
Τελευταία 5: 1-3-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Σάλκε – Χόφενχαϊμ

Ματς με φαβορί την Σάλκε, όμως η Χόφενχαϊμ είναι σε θέση να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά στο παιχνίδι. Το goal/goal δίνεται στο 1,65 από τον Stoiximan.
Δείτε επίσης την στοιχηματική ανάλυση για το Νις – Μονπελιε αλλά και όλες τις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων με άδεια στην Ελλάδα

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση