Στοιχηματική ανάλυση για την Ligue 1 στην Γαλλία Ρεν – Καέν

Δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τον αγώνα Ρεν – Καέν της Γαλλίας για την Παρασκευή 11/12/2015
Προϊστορία: 7-7-5
Πέρυσι: ΡΕΝ – ΚΑΕΝ 1-4
ΡΕΝ: Είχε δύσκολο έργο την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Σεντ Ετιέν, όμως ακόμη λίγο θα έπαιρνε τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-1). Μπήκε μπροστά με τον Πέδρο Ενρίκε στο 40′, όμως δεν απέφυγε την ισοφάριση στο 79′ από το σημείο του πέναλτι για το τελικό αποτέλεσμα. Τέταρτη αγωνιστική χωρίς τρίποντο πάντως έμεινε η ομάδα της Βρετάνης, που μέχρι στιγμής δύσκολα χάνει, αλλά και δύσκολα κερδίζει (5-8-4). Πάντως παραμένει κοντά στις θέσεις της Ευρώπης και μπορεί να τις πλησιάσει ακόμη περισσότερο, σε ενδεχόμενη νίκη σήμερα απέναντι στην Καέν. Παραμένουν και πάλι πολλές οι απουσίες. Συγκεκριμένα, ποινή τιμωρίας θα εκτίσουν οι μέσοι Φερνάντες (14 συμ./1 γκολ) και Σιλά (14 συμ.), ενώ τραυματίες είναι ο αμυντικός Μεξέρ (10 συμ.) και ο επιθετικός Ντεπ (6 συμ./2 γκολ).
Εντός: 2-3-3
Γκολ: 22-20
Τελευταία 5: 1-3-1
ΚΑΕΝ: Επιστροφή στις ήττες μετά από καιρό, χάνοντας μάλιστα μπροστά στο κοινό της από την Λιλ με 2-1. Μείωσε απλά με τον Ντελόρτ στο 71′, όμως δεν είχε κάποια δεύτερη απάντηση, που θα της έδινε και τον βαθμό της ισοπαλίας. Είχε να χάσει τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα της Καέν, που εκ των πραγμάτων πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, όντας ακόμη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Πλέον αγωνίζεται χωρίς άγχος και είναι ικανή για την ζημιά σε οποιοδήποτε γήπεδο. Αρκετά ικανή και εκτός έδρας μέχρι στιγμής (4-1-3). Τιμωρημένος ο φορ Λουίς (9 συμ./1 γκολ) και τραυματίας ο μέσος Λεμπόρν (7 συμ.).
Εκτός: 4-1-3
Γκολ: 20-18
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Ρεν – Καέν

Αρκετά πιο άνετη βαθμολογικά είναι η Καέν, με την Ρεν να θέλει τη νίκη μπροστά στο κοινό της. Ο άσος πληρώνει 2,16 στην Goalbet.
Δείτε επίσης τις στοιχηματικές αναλύσεις για σήμερα

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση