Στοιχηματική ανάλυση για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας Μάιντζ – Στουτγάρδη

Δείτε τις εκτιμήσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο στοίχημα για τους αγώνες της Μπουντεσλίγκα στην Γερμανία για την Παρασκευή 11/12/2015
Προϊστορία: 5-5-8
Πέρυσι: ΜΑΪΝΤΖ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1-1
ΜΑΪΝΤΖ: Συνέχισε την αγωνιστική της άνοδο η Μάιντζ και το απέδειξε βέβαια περίτρανα με το διπλό που έβγαλε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα του αξιόλογου φέτος Αμβούργου με 3-1. Δύο γκολ από τον Σαμπέριο και ένα από τον Κλέμενς έκαναν το 3-0 και στο τέλος απλά ήρθε η μείωση του σκορ από την αντίπαλο, σε ένα ομολογουμένως εύκολο απόγευμα για την Μάιντζ. Δεύτερη σερί νίκη και το πιο σημαντικό είναι που διατήρησε το αήττητο της για πέμπτη σερί αγωνιστική (3-2-0). Επιπλέον πλησίασε τις θέσεις της Ευρώπης, που είναι φυσικά και ο φετινός της στόχος. Εκτός παραμένουν ο μέσος Σότο, αλλά και ο αμυντικός Μπαλογκούν (9 συμ.).
Εντός: 4-0-4
Γκολ: 23-21
Τελευταία 5: 3-2-0
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Ούτε με την Βέρντερ Βρέμης κατάφερε να βρει μια άσπρη… ημέρα η Στουτγάρδη, αφού αναδείχθηκε εντός έδρας με 1-1. Μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Ρουπ στο 33′, όμως η ασταθής άμυνα της δέχθηκε πίεση και το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Τέταρτη αγωνιστική δίχως τρίποντο για τους Σουηβούς, που βρίσκονται αναμενόμενα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αφού μεταξύ άλλων διαθέτουν μακράν την χειρότερη αμυντική επίδοση της Μπουντεσλίγκα, με 36 γκολ παθητικό. Σαφώς και κάθε παιχνίδι μέχρι να ανασάνουν βαθμολογικά θα είναι και αρκετά κρίσιμο. Τρεις αλλά σημαντικές απουσίες, αφού νοκ άουτ είναι ο αμυντικός Κλάιν (12 συμ.) και οι επιθετικοί Γκίντζεκ (7 συμ./3 γκολ), Χάρνικ (11 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 1-1-5
Γκολ: 19-36
Τελευταία 5: 1-1-3
Προγνωστικά στοίχημα για το Μάιντζ – Στουτγάρδη
Η φόρμα λέει άσο, όμως η Στουτγάρδη θα κάνει τώρα στα κοντινά κάποια ζημιά. Με την άμυνα που διαθέτει, αρκετά πιθανό δείχνει το over 2,5 σε απόδοση 1,65 από την Mybet.
Δείτε επίσης τις στοιχηματικές αναλύσεις για σήμερα

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση