Στοιχηματική ανάλυση για την Ligue 1 στην Γαλλία Σεντ Ετιέν – Ρεν

Δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τον αγώνα Σεντ Ετιέν – Ρεν της Γαλλίας για την Κυριακή 06/12/2015

Προϊστορία: 8-13-12
Πέρυσι: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΡΕΝ 0-0
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Έχει ένα θέμα με τα δύσκολα παιχνίδια η Σεντ Ετιέν και δείχνει αναποτελεσματική. Όπως και στο εκτός έδρας ματς της Τετάρτης με την Λιλ, από την οποία έχασε με 1-0. Δεν μπόρεσε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία και το πλήρωσε, δεχόμενη αυτή το γκολ στο 60′ του αγώνα. Δεν έδωσε έτσι συνέχεια στην άνετη νίκη επί της Γκινγκάμπ με 3-0 πριν λίγες ημέρες και γνώρισε την τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία για το πρωτάθλημα. Έτσι έχασε πολύτιμο έδαφος στην βαθμολογία και σίγουρα στηρίζει πολλά σήμερα στην έδρα της, με στόχο να επανέλθει στα τρίποντα εναντίον της Ρεν. Εκτός ο αμυντικός Κατρέν (4 συμ.), ο μέσος Κοργκνέ (4 συμ.) και ο φορ Μπέριτς (9 συμ./3 γκολ).
Εντός: 5-1-2
Γκολ: 20-20
Τελευταία 5: 2-0-3
ΡΕΝ: Πλήρωσε τις σημαντικές απουσίες, που είχε κυρίως από το κέντρο και μπροστά και ηττήθηκε με 1-0 το βράδυ της Πέμπτης από την Μαρσέιγ εντός έδρας. Δέχτηκε σχετικά νωρίς το γκολ της ήττας και παρότι μπροστά της είχε πολύ χρόνο, όμως οι λύσεις στην γραμμή κρούσεις ήταν ελάχιστες. Τρεις αγωνιστικές μακριά από νίκη η ομάδα του Μοντανιέ, που δείχνει να χάνει πολύτιμο έδαφος, αφήνοντας πίσω το καλό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα, αφού το γήπεδο της Σεντ Ετιέν δεν ήταν ποτέ εύκολος προορισμός για καμία ομάδα. Παραμένει εκτός ο μεσοεπιθετικός Ντεπ (6 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 3-4-1
Γκολ: 21-19
Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Σεντ Ετιέν – Ρεν

Όχι και στην καλύτερη δυνατή τους κατάσταση οι δύο ομάδες, όμως η έδρα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο ζευγάρι. Ο άσος πληρώνει 2,05 στην Sportingbet.
Δείτε επίσης τις στοιχηματικές αναλύσεις για την Λιγκ 1:

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση