» » » » » » » Γερμανία: «Τελικός» για Στουτγάρδη και Βέρντερ Βρέμης


Στοιχηματική ανάλυση για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας Στουτγάρδη – Βέρντερ Βρέμης

Δείτε τις εκτιμήσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο στοίχημα για τους αγώνες της Μπουντεσλίγκα στην Γερμανία για την Κυριακή 06/12/2015

Προϊστορία: 34-31-34
Πέρυσι: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 3-2
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Η κατρακύλα της δεν μπορούσε να σταματήσει στο Ντόρτμουντ και γνώρισε αναμενόμενη εκτός έδρας ήττα με 4-1. Μείωσε προσωρινά με τον Ντιντάβι στο 40′ σε 2-1, όμως τα αμυντικά της κενά δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι καλό από το παιχνίδι, δεχόμενη στην συνέχεια άλλα δύο γκολ. Τρίτη σερί ήττα για τους Σουηβούς, που συνεχίζουν την αναζήτηση νέου προπονητή, που θα τους βγάλουν από το αγωνιστικό τέλμα, στο οποίο έχουν περιέλθει. Παιχνίδι πολύ σημαντικό βέβαια το σημερινό με την επίσης παραπαίουσα Βέρντερ Βρέμης και πρέπει να βρει πάση θυσία τον τρόπο να το κερδίσει. Εκτός ο στόπερ Κλάιν (12 συμ.), ο μεσοεπιθετικός Χάρνικ (11 συμ./1 γκολ) και ο φορ Γκίντζεκ (7 συμ./3 γκολ).
Εντός: 2-0-5
Γκολ: 18-35
Τελευταία 5: 1-0-4
ΒΕΡΝΤΕΡ: Περίμενε πολλά από το εντός έδρας ματς με το Αμβούργο, όμως κυνηγούσε το σκορ στο 3′, χαλόντας τα αρχικά της πλάνα για το παιχνίδι. Στην συνέχεια αναγκάστηκε να ανοιχτεί και το πλήρωσε με άλλα δύο γκολ. Είχε μειώσει προσωρινά στο 62′ σε 2-1 με τον Ουτζά, χάνοντας στο τέλος με 3-1. Δύο διαδοχικές ήττες επισφραγίζουν την κακή μέχρι τώρα πορεία της και «φλερτάρει» συνεχώς με τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Νωρίτερα είχε ηττηθεί με 6-0 από την Βόλφσμπουργκ και με 28 γκολ παθητικό διαθέτει την δεύτερη χειρότερη επίδοση της Μπουντεσλίγκα. Τραυματίες ο νεαρός αμυντικός Γκαρσία (8 συμ.) και ο φορ Γιόχανσον (6 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 3-1-3
Γκολ: 14-28
Τελευταία 5: 2-0-3

Προβλέψεις στοιχήματος για το Στουτγάρδη – Βέρντερ Βρέμης

Ανάξιες εμπιστοσύνης και οι δύο ομάδες, καθώς δέχονται πολύ εύκολα γκολ. Αρκετά πιθανό το over 2,5 στο1,55 από την Mybet.
Δείτε επίσης για την Μπουντεσλίγκα:

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση