Στοιχηματική ανάλυση για την Πριμέρα Ντιβιζιόν της Ισπανίας Χετάφε – Σοσιεδάδ

Δείτε τις προβλέψεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Πριμέρα Ντιβιζιόν στην Ισπανία για την Παρασκευή 11/12/2015

Προϊστορία: 6-6-4
Πέρυσι: ΧΕΤΑΦΕ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 0-1
ΧΕΤΑΦΕ: Από ήττα εντός προγράμματος προέρχεται η Χετάφε, χάνοντας από την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» με 4-1. Βρήκε απέναντι της μια αγριεμένη αντίπαλο, αφού το σκορ με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ήταν εις βάρος της με 4-0. Έτσι επικεντρώθηκε άμεσα για το σημερινό ματς με την Σοσιεδάδ, όπου ελπίζει σε κάτι καλό και να ανασάνει βαθμολογικά. Στο προηγούμενο εντός έδρας ματς πριν περίπου δύο εβδομάδες για το πρωτάθλημα είχε κερδίσει με 2-0 την Βιγιαρεάλ και γενικά δείχνει μια σχετική ποιότητα στο παιχνίδι. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι μέσοι Μεντράν (7 συμ.), Χουάν Ροντρίγκεζ (11 συμ.), αλλά και ο φορ Μπουεντία (7 συμ./1 γκολ).
Εντός: 4-1-2
Γκολ: 15-23
Τελευταία 5: 1-1-3
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Έστω και με την ψυχή στο… στόμα πήρε το μίνι ντέρμπι των Βάσκων απέναντι στην Εϊμπάρ με 2-1. Αυτό γιατί έμεινε με το καλημέρα πίσω στο σκορ, όμως ο Αγκιρέτσε είχε την απάντηση, μία στο 10′ και μία στο 90′ για να ανατρέψει το παιχνίδι και να χαρίσει στην ομάδα του μια πολύτιμο νίκη. Αυτό ήταν το δεύτερο τρίποντο στην τελευταία τριάδα αγώνων για το πρωτάθλημα για την Σοσιεδάδ και δείχνουν να αφήνουν πίσω τους το κακό ξεκίνημα. Ωστόσο, αν θέλουν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο φέτος θα πρέπει να φτάσουν σε ένα καλό νικηφόρο σερί και να καλύψουν όσο γίνεται το χαμένο έδαφος από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Τιμωρημένος, αλλά παράλληλα και τραυματίας ο μέσος Πάρντο, ενώ εκτός είναι και πάλι ο επίσης μέσος Θουρουτούθα (6 συμ.).
Εκτός: 2-1-4
Γκολ: 16-19
Τελευταία 5: 2-0-3

Προβλέψεις πάμε στοίχημα για το Χετάφε – Σοσιεδάδ

Ενδιαφέρουσα συνάντηση στην Μαδρίτη, αφού η Χετάφε παίζει πάντα επιθετικά, ενώ η Σοσιεδάδ δείχνει αρκετά καλά πλέον. Επιλογή μας το goal/goal στο 1,95 από την Sportingbet.
Δείτε επίσης τις στοιχηματικές αναλύσεις για σήμερα

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση