» » » » » » » Γερμανία:Μόνοδρομος για Σάλκε κόντρα στο Ανόβερο


Στοιχηματική ανάλυση για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας Σάλκε – Ανόβερο

Δείτε τις εκτιμήσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο στοίχημα για τους αγώνες της Μπουντεσλίγκα στην Γερμανία για την Παρασκευή 04/12/2015

Προϊστορία: 29-9-15
Πέρυσι: ΣΑΛΚΕ – ΑΝΟΒΕΡΟ 1-0
ΣΑΛΚΕ: Πολύ κοντά σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα μετά από καιρό έφτασε η Σάλκε, αφού έχασε στην εκπνοή τη νίκη στο εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στην Λεβερκούζεν, το οποίο έληξε με 1-1. Αυτό γιατί προηγήθηκε με τον Τσούπο Μότινγκ στο 50′, όμως δέχθηκε την ισοφάριση με ένα απίστευτο αυτογκόλ του Ρίτερ στο 85′. Όπως και να έχει το σερί της χωρίς νίκη μεγάλωσε στις πέντε αγωνιστικές, αρκετά μεγάλο για το όνομα της. Έτσι, το σημερινό ματς με το Ανόβερο είναι μονόδρομος για την επιστροφή της στα τρίποντα. Μακροχρόνιες οι απουσίες της όπως το μπακ Ουτσίντα, ο στόπερ Νάστασιτς (1 συμ.), ο μέσος Χέγκερ (4 συμ.) και ο εξτρέμ Σαμ.
Εντός: 3-2-2
Γκολ: 18-20
Τελευταία 5: 0-2-3
ΑΝΟΒΕΡΟ: Η καλύτερη φετινή εμφάνιση για φέτος, οδήγησε το Ανόβερο στο επιβλητικό εντός έδρας 4-0 επί της νεοφώτιστης Ίνγκολσταντ. Έχει καιρό να εκπλήσσει θετικά με μια μεγάλη νίκη και το σκορ τα λέει όλα. Από το 25′ μπροστά με 3-0 και σαφώς στην συνέχεια δεν είχε κανένα πρόβλημα να διαχειριστεί την κατάσταση και να προσθέσει στο ενεργητικό της ένα πολύτιμο τρίποντο. Απάντησε έτσι στις δύο σερί ήττες και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Φέτος έχει κάνει τις ζημιές του και εκτός έδρας (2-2-3), αν και το έργο της ομάδας του Ανοβέρου μόνο εύκολο δεν είναι σήμερα στο γήπεδο της Σάλκε. Σημαντικές οι απουσίες, αφού λείπουν ο αμυντικός Σακάι (9 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Κιγιοτάκε (9 συμ./3 γκολ).
Εκτός: 2-2-3
Γκολ: 17-24
Τελευταία 5: 2-0-3

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Σάλκε – Ανόβερο

Ώρα νίκης για την Σάλκε, που την γυροφέρνει εδώ και μερικές εβδομάδες στο πρωτάθλημα. Ο άσος πληρώνει1,54 στην Goalbet.
Δείτε επίσης για σήμερα Παρασκευή:

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση