» » » » » » » Ιταλία: Αυλαία με ντέρμπι Λάτσιο – Γιουβέντους


Στοιχηματική ανάλυση για την Serie A της Ιταλίας Λάτσιο – Γιουβέντους

Δείτε τις εκτιμήσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Serie A στην Ιταλία για την Παρασκευή 04/12/2015

Προϊστορία: 13-12-25
Πέρυσι: ΛΑΤΣΙΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 0-3
ΛΑΤΣΙΟ: Συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, χάνοντας την προηγούμενη αγωνιστική και από την Έμπολι εκτός έδρας με 1-0. Πίσω στο σκορ από το 5ο κιόλας λεπτό, είχε κάποιες καλές στιγμές στο υπόλοιπο του παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να απαντήσει με την ισοφάριση. Χωρίς νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές η ομάδα της Ρώμης (0-1-4) και όπως είναι λογικό, ο προπονητής Στέφανο Πιόλι είναι υπό πίεση και ενδεχομένως να παίζει το… κεφάλι του στο σημερινό ντέρμπι με την ανεβασμένη Λάτσιο. Τραυματίες παραμένουν ο στόπερ Ντε Φράι (2 συμ.), ο μέσος Ονάζι (5 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Μάουρι (4 συμ.).
Εντός: 5-1-1
Γκολ: 17-22
Τελευταία 5: 0-1-4
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Πήρε φόρα για τα καλά η Γιουβέντους και πλέον δεν πιάνεται. Πέρασε με επιτυχία και από την Σικελία και την έδρα της Παλέρμο με 3-0, σκοράροντας και τα τρία της τέρματα από το 54′ και μετά με Μάντζουκιτς, Στουράρο και Ζάζα. Τέσσερα σερί τρίποντα για την «γηραιά κυρία» στην Serie A, που την βοήθησαν να καλύψει μεγάλο μέρος από το χαμένο έδαφος στην βαθμολογία και να αναπτερώσει τις ελπίδες της για ακόμη έναν τίτλο. Όμως τα πραγματικά δύσκολα την περιμένουν σήμερα απέναντι στην Λάτσιο, που «καίγεται» για το αποτέλεσμα. Σημαντική η απουσία του τιμωρημένου μέσου Πογκμπά (14 συμ./2 γκολ), ενώ τραυματίες είναι οι μέσοι Κεντίρα (5 συμ./1 γκολ), Περέιρα (7 συμ.), Παντοϊν (6 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Ερνάνες (8 συμ.).
Εκτός: 3-1-3
Γκολ: 20-11
Τελευταία 5: 4-0-1

Προγνωστικά για το Λάτσιο – Γιουβέντους

Ντέρμπι στην Ρώμη, με την Λάτσιο να μην έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, όμως από την άλλη πλευρά η Γιουβέντους είναι πλέον στα καλύτερα της. Προτιμότερο το goal/goal στο 1,95 από τον Stoiximan.
Δείτε επίσης για σήμερα Παρασκευή:

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση