» » » » » » » Champions League: Πρώτος ημιτελικός Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική ανάλυση για το Champions League στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης

Δείτε τις εκτιμήσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης του Champions League στην Ευρώπη που θα γίνει την Τρίτη 26/04/2016

Προϊστορία: 0-1-2
Πέρυσι: –
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το ματς για το πρωτάθλημα με την Στόουκ, την οποία κέρδισε εύκολα το μεσημέρι του Σαββάτου με 4-0. Εξάλλου, οι «πολίτες» δεν είχαν το δικαίωμα να χαλαρώσουν στο παιχνίδι αυτό, ώστε να παραμείνουν στο κόλπο για την τρίτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Πήραν εξάλλου και καλή ψυχολογία για τον σημερινό Champions League, έχοντας στο μυαλό τους την πολύ καλή εικόνα στα παιχνίδια με την Παρί Σεν Ζερμέν και την οποία πέρασαν με συνολικό σκορ 3-2. Κάποιες ενοχλήσεις για τον μέσο του Γιάγια Τουρέ, που δεν θα του στερήσουν όμως την συμμετοχή.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΡΕΑΛ Μ.: Μεγάλη ανατροπή στο μίνι Μαδριλένικο ντέρμπι για την Ρεάλ Μαδρίτης, που ξεπέρασε το εμπόδιο της Βαγιεκάνο εκτός έδρας με 3-2, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς με 2-0. Έτσι, συνεχίζει το κυνήγι των πρωτοπόρων Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο και όλα θα κριθούν στις τελευταίες αγωνιστικές, που διανύουμε. Σαφώς και με το τέλος της αναμέτρησης στο Βαγιέκας, άπαντες στους «μερένχες» επικεντρώθηκαν στον πρώτο ημιτελικό του Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία, θέλοντας ένα καλό σκορ πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό. Εκτός ο φορ Μπενζεμά. Έτοιμος πιθανότατα ο σταρ Ρονάλντο, που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Βαγιεκάνο.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προγνωστικά στοίχημα για το Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης

Λάμψη «αστέρων» στο παιχνίδι αυτό, αφού οι δύο ομάδες διαθέτουν ποδοσφαιριστές τεράστιας κλάσης σε όλες τις γραμμές και μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά. Το goal/goal στο 1,60 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση