» » » » » » » Champions League: Πέφτουν κορμιά στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν

Στοιχηματική ανάλυση για το Champions League στην αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν

Δείτε τις εκτιμήσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν του Champions League στην Ευρώπη που θα γίνει την Τετάρτη 27/04/2016
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά στο ματς με την Μάλαγα για το πρωτάθλημα εντός έδρας, εντούτοις βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 62′ της αναμέτρησης με τον Κορέα και κέρδισε το παιχνίδι με 1-0. Συνεχίζει να ισοβαθμεί με την Μπαρτσελόνα στην κορυφή του Ισπανικού πρωταθλήματος, όμως η προσοχή όλων στους «ροχιμπλάνκος» είναι στραμμένη στα μεγάλα παιχνίδια με την Μπάγερν για τα ημιτελικά του Champions League, αρχής γενομένης από σήμερα στο «Βιθέντε Καλντερόν». Χωρίς να παρεκκλίνουν το πλάνο τους θα προσπαθήσουν με την δύναμη και το πάθος να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ ο επαναληπτικός στο Μόναχο ακολουθεί σε μία εβδομάδα. Δεν υπολογίζονται ο στόπερ Γκοδίν και ο μέσος Τιάγκο, που είναι τραυματίες.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΜΠΑΓΕΡΝ: Μια ανάσα από την μαθηματική εξασφάλιση και του φετινού τίτλου η ομάδα της Μπάγερν Μονάχου, μετά και τη νέα της επιτυχία, το διπλό που έβγαλε το απόγευμα του Σαββάτου στο Βερολίνο με 2-0 επί της Χέρτα. Έτσι, απερίσπαστη έχει επικεντρωθεί στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, όπου γνωρίζει ότι την περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Μαδρίτης, απέναντι στην σκληροτράχηλη Ατλέτικο Μαδρίτης. Σίγουρα ένα γκολ στο «Βιθέντε Καλντερόν» θα αυξήσει τις πιθανότητες για το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα ενόψει και του επαναληπτικού σε μία εβδομάδα. Νοκ άουτ παραμένουν οι στόπερ Μπαντστούμπερ, Μπόατενγκ, αλλά και ο εξτρέμ Ρόμπεν.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προβλέψεις στοιχήματος για το Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν

Μεγάλη μάχη αναμένεται στην Μαδρίτη και φυσικά οι δύο ομάδες καλούνται να παρουσιαστούν προσεχτικές στα αμυντικά τους καθήκοντα. Λογικό το under 2,5 και το 1,65 από την Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση