Στοιχηματική ανάλυση για την Σεγούντα Ντιβιζιόν της Ισπανίας Αλκορκόν – Τενερίφη

Δείτε τις προβλέψεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τον αγώνα Αλκορκόν – Τενερίφη της Πριμέρα Ντιβιζιόν στην Ισπανία για την Τρίτη 24/05/2016

Προϊστορία: 4-2-1
Πέρυσι: ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ 0-0
ΑΛΚΟΡΚΟΝ: Δεύτερο διπλό στην ισάριθμη τελευταία έξοδος για την Αλκορκόν, αφού αυτή την φορά πέρασε νικηφόρα από την Αλμπαθέτε με 2-0. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Πλάνο, που σημείωσε δύο γκολ από το 70′ και μετά, καθώς έδρας στην ιδανική χρονική περίοδο. Έτσι ρέφαρε την εντός έδρας ήττα από την Αλαβές και μπήκε για τα καλά εκ νέου στην διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ. Το πρόγραμμα που έχει στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν μπορεί να μην είναι το καλύτερο δυνατό, έχοντας να αντιμετωπίσει σήμερα την Τενερίφη και στην συνέχεια τις Χιρόνα, Έλτσε. Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός στόπερ Τζενέ (33 συμ.).
Εντός: 10-6-3
Γκολ: 42-40
Τελευταία 5: 2-0-3
ΤΕΝΕΡΙΦΗ: Επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές για την Τενερίφη, κερδίζοντας μπροστά στο κοινό της την Βαγιαδολίδ με 3-1. Τα δύο πρώτα γκολ από τον Νάνο στο πρώτο μέρος, ενώ στην συνέχεια σκόραρε και ο Λοθάνο για να «κλειδώσει» το τρίποντο. Ωστόσο, το αρνητικό σερί που προηγήθηκε για την Τενερίφη μάλλον θα της κοστίσει, αφού έμεινε πέντε βαθμούς από την πρώτη εξάδα και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές. Λογικά δεν θα προλάβει τα πλέι οφ, όμως αποτελεί πάντα μια υπολογίσιμη και επικίνδυνη ομάδα. Το σημερινό ματς με την Αλκορκόν εκτός έδρας είναι και το πιο δύσκολο από τα τρια τελευταία. Δεν προέκυψαν σημαντικά προβλήματα απουσιών και θα παρουσιαστεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Εκτός: 5-6-8
Γκολ: 43-41
Τελευταία 5: 1-2-2

Προβλέψεις στοιχήματος για το Αλκορκόν – Τενερίφη

Περισσότερο ενδιαφερόμενη δείχνει η Αλκορκόν, που στο γήπεδο της έχει τον πρώτο λόγο να κερδίσει σήμερα την Τενερίφη. Ο άσος πληρώνει 2,05 στην Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση