Στοιχηματική ανάλυση για την Σεγούντα Ντιβιζιόν της Ισπανίας Μαγιόρκα – Έλτσε

Δείτε τις προβλέψεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τον αγώνα Μαγιόρκα – Έλτσε της Πριμέρα Ντιβιζιόν στην Ισπανία για την Τρίτη 24/05/2016

Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Άμεση επιστροφή στις ήττες για την Μαγιόρκα, χάνοντας πριν από λίγες ημέρες στην έδρα της Χιρόνα με 1-0. Το παιχνίδι κρίθηκε από την βούλα του πέναλτι στο 47′ και έκτοτε δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να φέρει το ματς στα ίσα. Έτσι, μπαίνει για τα καλά σε περιπέτειες και στα παιχνίδια που απομένουν θα κριθεί η παραμονή της ή όχι στην μεγάλη κατηγορία. Σίγουρα ο στόχος της στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν διαφορετικός, όμως οι νησιώτες βρίσκονται σε καθοριστικό σημείο, ενώ κέρδισαν ένα από τα τελευταία εφτά ματς για το πρωτάθλημα, σερί που τους έφερε αναμενόμενα σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Ουσιαστικά κομπλέ θα παραταχθεί.
Εντός: 8-8-3
Γκολ: 34-42
Τελευταία 5: 1-1-3
ΕΛΤΣΕ: Δεν έκανε κάτι παραπάνω στο γήπεδο της Κόρδοβα και δεν απέφυγε την ήττα με 3-1. Ισοφάρισε προσωρινά με τον Λοθάνο στο 49′, όμως στην συνέχεια πρόλαβε να δεχθεί άλλα δύο τέρμα για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα. Κάπως έτσι σταμάτησε και το σερί με τις τέσσερις ισοπαλίες, που είχε στις ισάριθμες προηγούμενες αγωνιστικές και δεν πλησίασε περαιτέρω τις θέσεις των πλέι οφ. Στο -3 πλέον από την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και θέλει τις λιγότερες δυνατές απώλειες στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν για να ελπίζει στο τέλος ότι θα πετύχει τον στόχο της. Μόνο επιστροφές για σήμερα στα της τεχνικής ηγεσίας.
Εκτός: 5-7-7
Γκολ: 36-38
Τελευταία 5: 0-4-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Μαγιόρκα – Έλτσε

Αφερέγγυες οι δύο ομάδες και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Μεγαλύτερο το αίσθημα επιβίωσης από πλευράς Μαγιόρκα, ενώ και η έδρα μπορεί να παίξει τον ρόλο της. Ο άσος στο 2,38 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση