Στοιχηματική ανάλυση για την φιλική αναμέτρηση εθνικών ομάδων Γερμανία – Σλοβακία

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τον φιλικό αγώνα Γερμανία – Σλοβακία για την Κυριακή 29/05/2016

Προϊστορία: 3-0-1
Πέρυσι: –
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μπορεί να μην πήγε «τρένο» στα προηγούμενα προκριματικά η Γερμανία σε σχέση με τις προηγούμενες φορές, όμως η κατάληξη ήταν πάλι ίδια, τερματίζοντας στην πρώτη θέση με απολογισμό (7-1-2), ενώ πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο της στο Euro της Γαλλίας. Είναι και πάλι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, ενώ στο πιο πρόσφατο φιλικό της παιχνίδι, κέρδισε με το ευρύ 4-1 την Ιταλία. Στον όμιλο κληρώθηκε με Πολωνία, Ουκρανία, αλλά και Βόρειος Ιρλανδίας, έχοντας βέβαια τον πρώτο λόγο για την κορυφή. Ιδιαίτερες απουσίες δεν έχει στις κλήσεις του ο προπονητής Λεβ, πλην του μέσου Γκιντογκάν (16/4), που στάθηκε άτυχος για ακόμη μία φορά λόγω τραυματισμού και έμεινε εκτός.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Παρών μετά από καιρό σε μια μεγάλη διοργάνωση δίνει η εθνική ομάδα της Σλοβακίας, καθώς ως δεύτερη στον προκριματικό της όμιλο, πήρε εν τέλει το εισιτήριο για το Euro στο γήπεδα της Γαλλίας. Έμεινε μονάχα πίσω από την Ισπανία, αφήνοντας πίσω την Ουκρανία. Καλή εικόνα και στα τέσσερα φιλικά παιχνίδια που ακολούθησαν στην συνέχεια, όπου έμεινε αήττητη με απολογισμό 2-2-0. Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις η αποστολή του Γιαν Κόζακ, με τον γνώριμο μας Μακ (26/7) να βρίσκεται ακόμη με τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στα Ελληνικά πλέι οφ, όμως θα ενσωματωθεί και αυτός τις επόμενες ημέρες. Στον όμιλο του Euro κληρώθηκε με Ουαλία, Ρωσία και Αγγλία.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προγνωστικά στοιχήματος για το Γερμανία – Σλοβακία

Επικίνδυνη ομάδα είναι η Σλοβακία και μπορεί να βάλει δύσκολα σήμερα στους Γερμανούς. Επιλογή μας το goal/goal στο 2,00 από την Mybet.
Δείτε επίσης: Ισπανία – Βοσνία

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση