Στοιχηματική ανάλυση για την φιλική αναμέτρηση εθνικών ομάδων Ισπανία – Βοσνία

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τον φιλικό αγώνα Ισπανία – Βοσνία για την Κυριακή 29/05/2016

Προϊστορία: 4-2-0
Πέρυσι: –
ΙΣΠΑΝΙΑ: Συνεπής στο… ραντεβού της η Ισπανία δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα στα προκριματικά και με μόλις μία απώλεια (9-0-1) τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου της. Άφησε αρκετά πίσω της τόσο την Σλοβακία, όσο και την Ουκρανία, ενώ σε 10 αναμετρήσεις δέχθηκε μόλις τρία τέρματα. Τα δύο τελευταία της φιλικά παιχνίδια έληξαν ισόπαλα απέναντι σε Ρουμανία και Ιταλία, θέλοντας σήμερα κόντρα στους Βόσνιους να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει ψυχολογία για τα μεγάλα ματς που έρχονται. Αρκετές πάντως οι απουσίες για τον τεχνικό Ντελ Μπόσκε, καθώς Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης διασταύρωσαν χθες τα ξίφη τους στον τελικό του Champions League, όμως η αποστολή θα γεμίσει κανονικά από τις επόμενες ημέρες.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΒΟΣΝΙΑ: Η τρίτη θέση που τερμάτισε στον όμιλο της δεν ήταν αρκετή για να της δώσει το εισιτήριο για το Euro της Γαλλίας, σε συνέχεια του Μουντιάλ πριν δύο χρόνια στα γήπεδα της Βραζιλίας. Ουσιαστικά, το κακό ξεκίνημα στον όμιλο, την άφησαν πίσω από Βέλγιο και Ουαλία, παρά το καλό ρόστερ, που διαθέτει τα τελευταία χρόνια σε όλες τις γραμμές. Στην συνέχεια προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεση της, αλλά ήταν ήδη αργά. Από εκεί και έκτοτε έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια, κέρδισε με 3-0 το Λουξεμβούργο και 2-0 την Ελβετία, ξεπερνώντας γρήγορα τον αποκλεισμό. Κανονικά στην αποστολή όλα τα αστέρια της ομάδας, όπως οι παίκτες της Ρόμα Πιάνιτς (67 συμ./11 γκολ), Τζέκο (78 συμ./46 γκολ).
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προβλέψεις πάμε στοίχημα για το Ισπανία – Βοσνία

Την επιστροφή της στις νίκες θέλει η Ισπανία, αλλά από την άλλη πλευρά η Βοσνία έχει την ποιότητα να κοντράρει την συγκεκριμένη αντίπαλο. Το over 2,5 στο 1,80 από την Expekt.
Δείτε επίσης: Γερμανία – Σλοβακία

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση