Στοιχηματική ανάλυση για το Europa League στην αναμέτρηση Σεβίλλη – Σαχτάρ

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τον αγώνα Σεβίλλη – Σαχτάρ του Europa League στην Ευρώπη που θα γίνει την Πέμπτη 05/05/2016

Προϊστορία: 1-2-0
Πέρυσι: –
ΣΕΒΙΛΛΗ: Παρατάχθηκε και με τους 11 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές σε σχέση με τον πρώτο ημιτελικό στην Ουκρανία, χάνοντας στο πρωτάθλημα από την Εσπανιόλ με 1-0. Ο προπονητής Ουνάι Έμερι θέλησε να δώσει ανάσες ξεκούρασης στους βασικούς του παίκτες, καθώς προέχει το Europa League, μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στην έδρα της Σαχτάρ. Οι Ανδαλουσιάνοι στοχεύουν στην τρίτη σερί κατάκτηση του θεσμού, αρκεί να εκμεταλλευτούν σε πρώτη φάση το παραπάνω σκορ και φυσικά να προκριθούν στον μεγάλο τελικό. Νοκ άουτ ο στόπερ Αντρεόλι, ο εξτρέμ Κρον-Ντέλι, που τραυματίστηκε σοβαρά πριν μία εβδομάδα, αλλά και ο μεσοεπιθετικός Ρέγιες.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΣΑΧΤΑΡ: Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει ουσιαστικά χαθεί, όμως πέτυχε μια μεγάλη νίκη γοήτρου, κυρίως βάσει του σκορ στο ντέρμπι με την Ντιναμό Κιέβου, την οποία κέρδισε με το εμφατικό 3-0. Σε συνέχεια των καλών εμφανίσεων για την ομάδα του Λουτσέσκου, που πάντως θα ήθελε καλύτερο σκορ από το 2-2 κόντρα στην Σεβίλλη πριν εφτά βράδια στον πρώτο ημιτελικό του Europa League. Πλέον πρέπει να επιβεβαιώσει το καλό της παιχνίδι και να ψάξει τη νίκη. Μοναδική απουσία αυτή του αριστερού μπακ Αζεβέντο, που έλειπε και πριν εφτά βράδια στην Ουκρανία.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Σεβίλλη – Σαχτάρ

Δύο παραδοσιακά επιθετικές ομάδες, όπως διακρίναμε και πριν μία εβδομάδα, που μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανοίξουν τον ρυθμό. Λογικό το over 2,5 στο 1,70 από την Mybet.
Δείτε επίσης την στοιχηματική ανάλυση για το ματς Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ για το Γιουρόπα Λιγκ αλλά και όλα τα live scores από τα πρωταθλήματα

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση