» » » » » » Europa League: Μαθημένη στις ανατροπές η Λίβερπουλ

Στοιχηματική ανάλυση για το Europa League στην αναμέτρηση Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τον αγώνα Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ του Europa League στην Ευρώπη που θα γίνει την Πέμπτη 05/05/2016

Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Με αρκετές αλλαγές στην Ουαλία για το πρωτάθλημα, όπου έχασε 3-1 από την Σουόνσι εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Φανερό το ότι οι «κόκκινοι» είχαν περισσότερο το μυαλό τους στον επαναληπτικό με την Βιγιαρεάλ, αφού είχαν χάσει στην εκπνοή του ματς στο «Μαδριγάλ» με 1-0. Βέβαια, με όχι είχαν καταφέρει απέναντι στην Ντόρτμουντ στην προηγούμενη φάση, πλέον τίποτα δεν τρομάζει την ομάδα του Κλοπ, που πρέπει να παρουσιαστή σοβαρή και στο ανασταλτικό κομμάτι, καθώς αν δεχθεί γκολ, τότε η υπόθεση πρόκριση θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο. Σίγουρα εκτός ο μέσος Χέντερσον, αλλά και ο φορ Οριτζί.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Το αποφασιστικό βήμα για την τέταρτη θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League έγινε για την Βιγιαρεάλ, βγάζοντας σπουδαίο διπλό στο γειτονικό ντέρμπι με την Βαλένθια και σκορ 2-0. Γενικά δείχνει σοβαρό στο τελευταίο και καθοριστικό κομμάτι της σεζόν, έχοντας προηγηθεί το 1-0 επί της Λίβερπουλ στον πρώτο ημιτελικό του Europa League, χάρη στο τέρμα του Αντριάν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Έτσι, καλείται να εκμεταλλευτεί και πάλι την καλή της αμυντική συμπεριφορά. Τραυματίας ο φορ Λέο Μπαπτιστάο. Αμφίβολη η συμμετοχή του στόπερ Μπέιλι.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προγνωστικά στοιχήματος για το Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ

Μεγάλο ματς στο «Άνφιλντ» και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, παρά το 1-0 της Βιγιαρεάλ. Λόγω έδρας και εμπειρίας, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο και πληρώνει 1,75 στην Sportingbet.
Δείτε επίσης την στοιχηματική ανάλυση για το ματς Σεβίλλη – Σαχτάρ για το Γιουρόπα Λιγκ αλλά και όλα ταlive scores από τα πρωταθλήματα

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση