» » » » » » » Euro 2016: Περνά το εμπόδιο της Ισλανδίας η Αγγλία

Στοιχηματική ανάλυση για το Euro 2016 Αγγλία – Ισλανδία

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Euro 2016 της Δευτέρας 27/06/2016

Προϊστορία: 1-0-0
Πέρυσι: –
ΑΓΓΛΙΑ: Ήταν ανώτερη της Σλοβακίας, όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και έμεινε στο ισόπαλο 0-0. Πάντως, ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν αρκετός για να της δώσει την δεύτερη θέση, πίσω μονάχα από την Ουαλία. Επίσης, ο στόχος των προημιτελικών είναι αρκετά εφικτός για την ομάδα του Ρόι Χόντγκσον, που θα βρει μπροστά της την Ισλανδία. Σαφώς και οι Άγγλοι έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση και ένα γρήγορο γκολ θα ήταν το ιδανικό σενάριο για να ανοίξουν κάπως την καλά οργανωμένη άμυνα των Ισλανδών και να απλουστεύσουν την κατάσταση για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Σίγουρα, στο ενδεχόμενο αποκλεισμού έχουν να ακούσουν πολλά και θα κριθεί ως μεγάλη αποτυχία από μέρος τους.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Αν κάποια ομάδα πρέπει να αισθανθεί παραπάνω περηφάνια από αυτές που προκρίθηκαν στους «16» του Euro, αυτή είναι η Ισλανδία, μια χώρα των περίπου 300 χιλιάδων κατοίκων και το 8% του πληθυσμού της βρίσκονται στα γήπεδα της Γαλλίας. Έξαλλα πανηγύρια από όλους στην ομάδα για αυτό το επίτευγμα, που σφραγίστηκε με τη νίκη στο φινάλε απέναντι στην Αυστρία με 2-1. Στον όμιλο τερμάτισε αήττητη (1-2-0), έχοντας αντιπάλους όπως η Πορτογαλία, η Αυστρία και η Ουγγαρία. Με το ίδιο πάθος λοιπόν θα προσπαθήσει να κάνει την ζημιά και στην Αγγλία, έχοντας πάντως άκρως απαιτητικό έργο μπροστά της.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προβλέψεις στοιχήματος για το Αγγλία – Ισλανδία

Σε νορμάλ επίπεδα αναμένεται να κυμανθεί το σκορ στο παιχνίδι αυτό, με την Αγγλία να έχει βέβαια το προβάδισμα και την Ισλανδία να αμύνεται μαζικά. Επιλογή μας το 2-3 goals (Stoiximan)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση