Στοιχηματική ανάλυση για το Euro 2016 Ιταλία – Ισπανία

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Euro 2016 της Δευτέρας 27/06/2016

Προϊστορία: 10-12-12
Πέρυσι: –
ΙΤΑΛΙΑ: Ευκαιρία να δει πρόσωπα και καταστάσεις είχε στο τελευταίο ματς του ομίλου με την Ιρλανδία ο προπονητής Κόντε, αφού είχε εξασφαλιστεί ήδη από την προηγούμενη αναμέτρηση η πρόκριση, αλλά και η πρωτιά. Αυτό είχε ως συνέπεια, η Ιταλία να ηττηθεί με 1-0, δεχόμενη το τέρμα προς το τέλος του παιχνιδιού. Η «σκουάντρα ατζούρα» έχει εδώ και αρκετές ημέρες το μυαλό της στα νοκ άουτ παιχνίδια και η τύχη της επιφύλασσε όχι και τόσο εύκολη αντίπαλο, αφού καλείται να αντιμετωπίσει την Ιταλία σε μια μεγάλη αναμέτρηση. Τραυματίστηκε προσφάτως ο φορμαρισμένος εξτρέμ Καντρέβα (40 συμ./4 γκολ) και δύσκολα να προλάβει.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΙΣΠΑΝΙΑ: Όπως και η Ιταλία, έτσι και η εθνική ομάδα της Ισπανίας είχε εξασφαλίσει την πρόκριση από την δεύτερη αγωνιστική του ομίλου, όμως έχασε την πρώτη θέση, μετά την ήττα από την Κροατία με 2-1. Σε ένα ματς μάλιστα, που άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Μοράτα, όμως δέχθηκε την ανατροπή στο υπόλοιπο του παιχνιδιού. Η κάτοχος του προηγούμενου Euro έχει φυσικά βλέψεις να διατηρήσει τα κεκτημένα της, όμως για να φτάσει ως εκεί έχει αρκετό δρόμο μπροστά της και αρχικά την δύσκολη διασταύρωση με την πάντα υπολογίσιμη Ιταλία. Λογικά δεν θα προβεί σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα του ο προπονητής Ντελ Μπόσκε.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Ιταλία – Ισπανία

Εντελώς διαφορετικό το στυλ των δύο ομάδων, με την Ιταλία να περιμένει στο δικό της μισό και την Ισπανία να επιτίθεται και να έχει σίγουρα την κατοχή της μπάλας. Προβάδισμα στο διπλό (Interwetten)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση