» » » » » » » Euro 2016: Μάχη μέχρι τέλους για Πολωνία και Πορτογαλία

Στοιχηματική ανάλυση για το Euro 2016 Πολωνία – Πορτογαλία

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Euro 2016 της Πέμπτης 30/06/2016

Προϊστορία: 3-3-4
Πέρυσι: –
ΠΟΛΩΝΙΑ: Καλό το πρώτο της ημίχρονο με την Ελβετία, όπου σκόραρε και με τον Μπλατζικόφσκι στο 39′, όμως κινδύνευσε αρκετά στην επανάληψη για να έρθει η ισοφάριση για το 1-1. Εν τέλει, οι διαφορές των δύο ομάδων λύθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι, όπου οι Πολωνοί ήταν ψύχραιμοι και κέρδισαν με 5-4. Σημαντική επιτυχία για το σύνολο του Ναβάλκα, που έφτασε στα προημιτελικά του Euro και μπροστά της έχει την πρόκληση του παιχνιδιού με την Πορτογαλία και θέλει να γράψει ιστορία, με ακόμη μία μεγαλειώδη πρόκριση. Έχει να αγωνιστεί από την πρεμιέρα ο γκολκίπερ Σέζνι (27 συμ.), που είναι αμφίβολος. Εξάλλου, ο Φαμπιάνσκι (33 συμ.) τα καταφέρνει μια χαρά κάτω από την εστία της Πολωνίας.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Τι και αν φέρνει συνεχώς ισοπαλίες, το άστρο του Φερνάντο Σάντος και των ποδοσφαιριστών του λάμπει για τα καλά, παίρνοντας την πρόκριση έναντι της Κροατίας στην παράταση με 1-0. «Χρυσός» σκόρερ στο 117′ ο Κουαρέσμα, μην αφήνοντας χρονικά περιθώρια στην αντίπαλο για να αντιδράσει. Ένα πολύ κακό παιχνίδι σε γενικές γραμμές, που στο τέλος χαμογέλασαν οι Ίβηρες. Λιγοστές ευκαιρίες μπροστά από τα δύο αντίπαλα καρέ, όμως αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Πολύ κοντά στον στόχο τους οι Πορτογάλοι, που πρέπει όμως να βελτιώσουν κατά πολύ την εμφάνιση τους στον σημερινό προημιτελικό με την Πολωνία, αν θέλουν να έχουν ελπίδες για να βρεθούν αυτοί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προγνωστικά στοίχημα για το Πολωνία – Πορτογαλία

Πιο ισορροπημένο ζευγάρι δεν γίνεται και το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ενώ πολύ πιθανό είναι και το σενάριο της παράτασης. Με ρίσκο στην ισοπαλία (Betshop)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση