» » » » » » » Euro 2016: Βάζει δύσκολα στην Γερμανία η Σλοβακία

Στοιχηματική ανάλυση για το Euro 2016 Γερμανία – Σλοβακία

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Euro 2016 της Κυριακής 26/06/2016

Προϊστορία: 3-0-2
Πέρυσι: –
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τα μεγάλα σκορ και τα εύκολα παιχνίδια ανήκουν στο παρελθόν για την Γερμανία, που δεν έπιασε κάποια φοβερή απόδοση στα ματς του ομίλου, τερματίζοντας πάντως στην πρώτη θέση. Τελευταίο εμπόδιο που ξεπεράστηκε, αυτό της Β. Ιρλανδίας με 1-0, χάρη σε τέρμα του Μάριο Γκόμεζ στο 30′. Τον καλό τους εαυτό θέλουν να βρουν πλέον τα «πάντσερ» και κυρίως επιθετικές λύσει στις νοκ άουτ αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς με την Σλοβακία, που χρειάζεται προσοχή. Το θετικό ήταν πως σε αυτά τα τρία παιχνίδια διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους, με τον γκολκίπερ Νόιερ να δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Με τέσσερις βαθμούς στον όμιλο δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός συνέχειας, όπως και έγινε. Μετά τη νίκη της δεύτερης αγωνιστικής επί της Ρωσίας με 2-1, χρειαζόταν έναν πόντο απέναντι στην Αγγλία και τον πήρε (0-0). Σε αυτό το παιχνίδι άλλαξε φιλοσοφία, αφού είχε ως στόχο το μηδέν στα μετόπισθεν. Σημαντική επιτυχία για τους Σλοβάκους, που πρώτη φορά συμμετείχαν σε μια μεγάλη διοργάνωση και πλέον χωρίς ιδιαίτερο άγχος θα αντιμετωπίσουν τους Γερμανούς. Σίγουρα δεν θα έλεγαν όχι σε μια άλλη διασταύρωση, με ομάδα στα μέτρα τους.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προβλέψεις στοιχήματος για το Γερμανία – Σλοβακία

Μπορεί η Γερμανία να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την πρόκριση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η Σλοβακία δεν μπορεί να σκοράρει και να κοντράρει τα «πάντσερ». Επιλογή μας το goal/goal (Betshop)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση