Στοιχηματική ανάλυση για το Euro 2016 Γαλλία – Ιρλανδία

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Euro 2016 της Κυριακής 26/06/2016

Προϊστορία: 7-5-4
Πέρυσι: –
ΓΑΛΛΙΑ: Πέρα από την Ελβετία που είχε ως αντίπαλο την τρίτη τελευταία αγωνιστική των ομίλων, απέναντι της είχε και τα δοκάρια, που δεν της επέτρεψαν να πάρει κάτι καλύτερο από το 0-0. Όπως και να έχει, αυτή η απώλεια δεν επηρέασε τους «τρικολόρ» να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου και να βρεθούν αντιμέτωποι με την Ιρλανδία, ομάδα σαφώς στα μέτρα τους και μπορούν να ελπίζουν στην πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωση. Ούτως ή άλλως, αποτελούν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν το κοινό τους.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Έντονες στιγμές και συγκινήσεις έζησαν στην Ιρλανδία όλες αυτές τις ημέρες, όπου γιόρτασαν την πρόκριση στις «16» καλύτερες της Ευρώπης. Βρήκαν μπροστά τους μια αδιάφορη βαθμολογικά Ιταλία και ο Μπρέιντι έδωσε την λύση στο 85′ για το νικηφόρο 1-0. Πετυχημένη η πορεία της Ιρλανδίας έτσι και αλλιώς μέχρι στιγμής και πλέον χωρίς άγχος καλείται να τα δώσει όλα απέναντι στην διοργανώτρια Γαλλία και να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν. Σίγουρα, ο συντελεστής δυσκολίας ανεβαίνει σε μεγάλο βαθμό. Πάντως, λίγοι περίμεναν να φτάσει ως εδώ και ο κόσμος της διασκεδάζει τις στιγμές από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα του τουρνουά.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προγνωστικά στοίχημα για το Γαλλία – Ιρλανδία

Μεγάλο φαβορί η Γαλλία, που εκτός θαύματος θα πάρει το ματς και θα περάσει στην επόμενη φάση του Euro. Υψηλά σκορ δεν περιμένουμε πλέον στην φάση που είμαστε και το over 2,5 (Stoiximan)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση