Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Νορβηγίας Ρόζενμποργκ – Χάουγκεσουντ

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Νορβηγίας το Σάββατο 23/07/2016

Προϊστορία: 15-4-3
Πέρυσι: ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ 4-3
ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: Ήττα χωρίς συνέπειες στην Σουηδία για την Ρόζενμποργκ, αφού το 3-2 από τη Νόρκεπινγκ ήταν σκορ που της έδωσε το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Εξάλλου είχε κερδίσει στην έδρα της με 3-1 και είχε ένα καλό… μαξιλαράκι ενόψει και του επαναληπτικού. Στο πρωτάθλημα πάντως προέρχεται από γκέλα, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Άαλεσουντ. Παρότι προηγήθηκε με τον Ρασάνι μόλις στο 2′, η αποβολή του Κόνραντσεν στο 77′ της στοίχισε σε μεγάλο ποσοστό, δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα. Παραμένει πάντως πρωτοπόρος στην κατηγορία, έχοντας απόσταση τέσσερις βαθμούς από την δεύτερη Οντ. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Σβένσον (16 συμ.) και ο μέσος Κόνραντσεν (15 συμ./4 γκολ).
Εντός: 8-0-0
Γκολ: 31-10
Τελευταία 5: 2-3-0
ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ: Πήρε τα πάνω της για τα καλά και πλέον δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα στο πρωτάθλημα. Αποκορύφωμα το εκπληκτικό 4-1 επί της Βίκινγκ εντός έδρας στην προηγούμενη αγωνιστική της Νορβηγίας. Μάλιστα, έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά δεν πανικοβλήθηκε και γύρισε με πανηγυρικό τρόπο την εις βάρος της κατάσταση. Στις τρεις αγωνιστικές πλέον το αήττητο για την Χάουγκεσουντ, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση. Έτσι, σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και μετράει δυνάμεις σήμερα απέναντι στην πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ. Τιμωρημένοι οι μέσοι Κις (15 συμ./4 γκολ) και Χαϊντάροβιτς (15 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 3-1-4
Γκολ: 31-22
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά στοίχημα για το Ρόζενμποργκ – Χάουγκεσουντ

Σε πολύ καλή κατάσταση η Χάουγκεσουντ και μπορεί να βάλει δύσκολα σήμερα στην Ρόζενμποργκ. Τουλάχιστον να σκοράρει και να επιβεβαιωθεί το goal/goal (Betshop)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση