Στοιχηματική ανάλυση για το Champions League Άγιαξ – ΠΑΟΚ

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Champions League την Τρίτη 26/07/2016

Προϊστορία: 0-2-0
Πέρυσι: –
ΑΓΙΑΞ: Ακόμη να πιστέψουν στον Άγιαξ, πως έχασαν το πρωτάθλημα πέρσι στο φινάλε της σεζόν, με το 1-1 απέναντι στην αδιάφορη Ντε Γράαφστσαπ, να στέλνει τον τίτλο στην Αϊντχόφεν. Λίγες σχετικά οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, όμως η μεγάλη αλλαγή έγινε στον πάγκο του συλλόγου, με τον ταλαντούχο Πίτερ Μπος να αναλαμβάνει. Έμπειρη προσθήκη, αυτή του στόπερ Βέστερμαν από την Μπέτις, ενώ αποκτήθηκαν και δύο ανερχόμενοι Κολομβιανοί. Στο ρόστερ παραμένει το μεγάλο αστέρι Μίλικ, ο οποίος όμως δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί λόγω της πρόσφατης του παρουσίας στο Euro με την φανέλα της Πολωνίας. Δεν προλαβαίνει λόγω τραυματισμού και ο μέσος Μπαζόερ.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΠΑΟΚ: Με τον Βλάνταν Ίβιτς να φτιάχνει κυρίως το κλίμα μέσα στην ομάδα, ο ΠΑΟΚ τα πήγε εξαιρετικά στα πλέι οφ του Ελληνικού πρωταθλήματος στο φινάλε και εξασφάλισε ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Εκεί όπου θέλει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς από τον Άγιαξ, καθώς πριν έξι χρόνια είχε μείνει εκτός με δύο ισοπαλίες. Αρκετές μεταγραφικές κινήσεις για την ομάδα της Θεσσαλονίκεις και σε θέσεις που πονούσε και πρόκειται για τους στόπερ Κρέσπο, Βαρέλα, τον δεξιό μπακ Μάτος, τον τερματοφύλακα Μπρκιτς, τον μέσο Κάνιας, τον μεσοεπιθετικό Μπίσεσβαρ, αλλά και τον εξτρέμ Τζαλμά. Καλή εικόνα και στα φιλικά προετοιμασίας, με πιο πρόσφατο δείγμα το 1-1 της περασμένης Πέμπτης με τον Απόλλων Λεμεσού. Εκτός λόγω προβλήματος τραυματισμού ο στόπερ Βαρέλα, ενώ δεν δηλώθηκαν από τον Σέρβο τεχνικό, τόσο ο γκολκίπερ Βελλίδης, όσο και ο μεσοεπιθετικός Περέιρα.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Άγιαξ – ΠΑΟΚ

Μπορεί να κάνει την ζημιά ο ΠΑΟΚ απέναντι στον νεανικό Άγιαξ και γιατί όχι να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Άμστερνταμ. Προτιμότερο το 2-3 goals στο 1,97 από τον (Stoiximan)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση