Στοιχηματική ανάλυση για το Champions League Σερίφ Τιρασπόλ – Χαποέλ Μπιρ Σεβά

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Champions League την Τρίτη 19/07/2016

Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ: Σε ένα ματς που έγιναν πολλά και κυρίως από την διαιτησία, η Σερίφ Τιρασπόλ ηττήθηκε στο Ισραήλ από την Χάποελ Μπιρ Σεβά με 3-2. Όχι αποκαρδιωτικό σκορ για τους Μολδαβούς, αν αναλογιστούμε ότι έπαιζαν από νωρίς με παίκτη λιγότερο, ενώ η αντίπαλος εκτέλεσε τρία πέναλτι. Έτσι, μεταφέρει τις ελπίδες της μπροστά στο κοινό της και υπάρχει πίστη για την ανατροπή. Εξάλλου, η εμπειρία υπάρχει πλέον, ενώ το ρόστερ αποτελείται από πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές. Αυτό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μέσα στην φετινή σεζόν για την Σερίφ, καθώς το πρωτάθλημα στην Μολδαβία δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Τιμωρημένος ο Αλβανός αμυντικός Αλίτι, που αποβλήθηκε στο 26′ του προηγούμενου αγώνα.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΙΡ ΣΕΒΑ: Τρία εκτελεσμένα πέναλτι, από τα οποία δύο ήταν εύστοχα και αριθμητικό πλεονέκτημα από το 26′, μάλλον το νικηφόρο 3-2 επί της Σερίφ Τιρασπόλ δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό σκορ. Παρουσιάστηκε μια πολύ καλή ευκαιρία στους πρωταθλητές Ισραήλ για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως όλα παραμένουν ρευστά και ένα απλό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην Μολδαβία. Καλή σχέση με τα δίχτυα μπορεί να έχει προς το παρών, σύμφωνα και με τα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε, όμως παράλληλα δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, όπως απέδειξε και στην αναμέτρηση πριν από μία εβδομάδα.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προβλέψεις στοιχήματος για το Σερίφ Τιρασπόλ – Χαποέλ Μπιρ Σεβά

Ως αντίπαλο και την διαιτησία είχε στον πρώτο αγώνα η Σερίφ Τιρασπόλ, όμως σήμερα οι συνθήκες ήταν με το μέρος της. Προβάδισμα στον άσο (Goalbet)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση