Στοιχηματική ανάλυση για το Europa League Οντ – ΠΑΣ Γιάννινα

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Europa League την Πέμπτη 21/07/2016

Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΟΝΤ: Δείχνει να έχει ξεμείνει από δυνάμεις η Οντ, καθώς το ρόστερ της είναι μικρό και είναι δύσκολο να αντεπεξέλθει σε συνεχόμενα παιχνίδια από Κυριακή σε Πέμπτη και πάλι Κυριακή. Αδιάβαστη στην Ελλάδα πριν μία εβδομάδα και η ήττα με 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα την φέρνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εκτός διοργάνωσης. Όπως και να έχει θα παλέψει μέχρι τέλους για ότι καλύτερο στην αναμέτρηση και θα ψάξει για ένα γρήγορο γκολ, που θα φέρει την κατάλληλη ώθηση για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Από ήττα προέρχεται και στο πρωτάθλημα, όπου σε γενικές γραμμές τα πηγαίνει καλά, χάνοντας στην έδρα της Μπόντο Γκλιμτ με 2-1.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ονειρικό ντεμπούτο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό αποτυπώνεται βέβαια περίτρανα από το νικηφόρο 3-0 επί της Νορβηγικής Οντ. Σημαντικό το πρώτο γκολ στο 6′ από τον Μιχαήλ, καθώς στην συνέχεια βρήκε τους χώρους για να τελειώσει την δουλειά, σκοράροντας με Ναδάλες στο 31′ και Ακόστα στο 68′. Άριστο κοουτσάρισμα από τον προπονητή Πετράκη και παρά τις απώλειες του ρόστερ το καλοκαίρι, παρέταξε μια δυνατή ομάδα και απέναντι στην Οντ, που είχε στα πόδια της περίπου 20 επίσημα παιχνίδια. Σαφώς και θα χρειαστεί η απαιτούμενη προσοχή και στον σημερινό επαναληπτικό στη Νορβηγία, όμως το καλό είναι ότι θα προκύψουν χώροι και με ένα εκτός έδρας γκολ θα τελειώσει μια και καλή η δουλειά της πρόκρισης.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Οντ – ΠΑΣ Γιάννινα

Με το 3-0 στις αποσκευές της ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κυνηγήσει ένα εκτός έδρας γκολ για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Φουλ επίθεση από την πλευρά της η Οντ και θα πάμε με το over 2,5 στο 1,80 από τον (Stoiximan)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση