Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας την Κυριακή 28/08/2016
Προϊστορία: 44-16-33
Πέρυσι: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1-2
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: Δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα, μετά το 5-0 στο Βουκουρέστι και με ένα απλό 1-0 στην Αγγλία πέρασε πανηγυρικά στους ομίλους του Champions League εις βάρος της Στεάουα. Στο πρωτάθλημα ήταν εξίσου εντυπωσιακή, όπως αποτυπώνει και το ευρύ 4-1, με το οποίο κέρδισε στο «Μπριτάνια» την Στόουκ. Σε ένα δύσκολο γήπεδο, όπου θα περάσουν λίγες ομάδες φέτος, εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους και έκανε πάρτι με δύο γκολ του Αγκουέρο και άλλα τόσα του Νολίτο. Δύο στα δύο για τους «πολίτες» στην Πρέμιερ Λιγκ και η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα δείχνει ολοένα και καλύτερη. Παραμένουν εκτός ο στόπερ Κομπανί, ο μέσος Γκιντογκάν και ο εξτρέμ Σανέ.
Εντός: 1-0-0
Γκολ: 6-2
Τελευταία 5: 2-0-0
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Κακός της… δαίμονας η Άστρα Πλοϊέστι, από την οποία έμεινε και φέτος εκτός Europa League, μετά την ολέθρια εντός έδρας ήττα από τους Ρουμάνους με 1-0 το βράδυ της Πέμπτης. Στο πρωτάθλημα, νικηφόρο ήταν το πρώτο παιχνίδι της Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου, καθώς έστω και στο τέλος κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της μαχητικής Μπόρνμουθ με 1-0. Συγκεκριμένα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 77′ και ο Αντόνιο από κοντά στο 85′ χάρισε στην ομάδα του τη νίκη. Ένα σημαντικό αποτέλεσμα για το σύνολο του Μπίλιτς, καθώς προέκυψαν αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με πιο τρανό παράδειγμα του φορ Αγιού, που θα μείνει εκτός για αρκετούς μήνες. Πολύ πιο δύσκολο βέβαια το σημερινό ματς στο Μάντσεστερ, με αντίπαλο την φορμαρισμένη Σίτι. Πέρα από τις μακροχρόνιες απουσίες λείπουν και οι φορ Αγιού (1 συμ.), Κάρολ (1 συμ.).
Εκτός: –
Γκολ: 2-2
Τελευταία 5: 1-0-1

Προγνωστικά στοίχημα για το Μάντεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ

Το τέρμα από πλευράς Μάντσεστερ Σίτι δείχνει δεδομένο, ενώ πίσω δέχεται το γκολ της. Οπότε καθόλου μακρινό σενάριο δεν φαντάζει το goal/goal στο 1,75 από τον (Stoiximan)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση