» » » » » » » Διεθνή Φιλικά: Παραδοσιακή κόντρα το Ιταλία – Γαλλία

Στοιχηματική ανάλυση για το φιλικό παιχνίδι Ιταλία – Γαλλία

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους φιλικούς αγώνες την Πέμπτη 01/09/2016

Προϊστορία: 19-8-10
Πέρυσι: –
ΙΤΑΛΙΑ: Κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει πολύ μακριά στο Euro της Γαλλίας η Ιταλία, μένοντας εκτός από την Ισπανία στα πέναλτι με 6-5. Ομάδα που θα συναντήσει και στα προκριματικά του Μουντιάλ σε λίγο καιρό. Ο Αντόνιο Κόντε ανέλαβε την Τσέλσι και έτσι στην τεχνική ηγεσία της «σκουάντρα ατζούρα» συνεχίζει ο Τζιαμπιέρο Βεντούρα, με χρόνια παρουσία στον πάγκο της Τορίνο. Το σύστημα δεν θα αλλάξει πιθανότατα από τον έμπειρο τεχνικό, που ξεκινά την θητεία του με ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Γαλλία. Εξάλλου και στον πάγκο της «γκρανάτα» έπαιζε με το γνωστό πλέον 3-5-2. Μπροστάρης βέβαια ο γκολκίπερ Μπουφόν (161 συμ.), ενώ δεν υπάρχει κάποια σημαντική απουσία σήμερα απέναντι στους «τρικολόρ».
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΓΑΛΛΙΑ: Την απογοήτευση σκόρπισε στους φιλάθλους της, πριν περίπου ενάμιση μήνα, καθώς στον τελικό του Παρισιού έχασε τον τίτλο του Euro με 2-1 από την Πορτογαλία στην παράταση. Έφτασε τόσο κοντά, όμως στο τέλος κανείς δεν θα θυμάται ότι έδωσε το παρών σε αυτόν τον τελικό. Βέβαια, η ζωή της ποδοσφαιρικής Γαλλίας δεν σταμάτησε σε αυτό το παιχνίδι, αφού το ρόστερ παραμένει πληρέστατο σε όλες τι γραμμές. Όπως και στην θέση του ο προπονητής Ντεσάμπ, που έχει μπροστά του αρχικά το σημερινό φιλικό με την Ιταλία και στις 6 του μήνα, το πρώτο ματς για τον προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ κόντρα στην Λευκορωσία. Δεν επιφύλασαν ιδιαίτερες εκπλήξεις οι κλήσεις όσον αφορά την αποστολή.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προγνωστικά στοίχημα για το Ιταλία – Γαλλία

Δύο τεράστια ονόματα αναμετρούνται σε φιλικό ματς και η ισοπαλία δεν δείχνει μακρινό σενάριο για πολλούς και διάφορους λόγους. Στο 3,27 από την Goalbet.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση