Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Ιταλίας Μπρέσια – Φροζινόνε

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Ιταλίας το Σάββατο 02/09/2016

Προϊστορία: 5-2-3
Πέρυσι: –
ΜΠΡΕΣΙΑ: Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το πρώτο φετινό παιχνίδι για την Μπρέσια στην Serie B, αφού δεν είναι εύκολο να πάρεις θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Αβελίνο (1-1). Μάλιστα, προηγήθηκε με τον συνήθη ύποπτο Καράτσιολο στο 55′, αλλά η χαρά της κράτησε μόλις για 10 λεπτά. Η γνωστή απρόβλεπτη Μπρέσια, που μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή, ενώ δυσκολεύεται χαρακτηριστικά να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Ερωτηματικό αποτελεί για το που μπορεί να φτάσει φέτος, όμως ένα καλό ξεκίνημα θα της δώσει ώθηση για κάτι καλό φέτος και γιατί όχι την συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου. Ως προς αυτό οι δυνάμεις της θα φανούν στο σημερινό δύσκολο εντός έδρας ματς με την Φροζινόνε.
Εντός: –
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 0-1-0
ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Πρόκειται για ένα από τα μεγάλα φαβορί της κατηγορίας και δεν αποκλείεται να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα… σαλόνια της Serie A, μετά τον υποβιβασμό του φετινού καλοκαιριού. Στο πρώτο της παιχνίδι ήταν σοβαρή όπως θα έπρεπε και επιβλήθηκε εντός έδρας της Βίρτους Εντέλα με 2-0. Την αρχή έκανε ο Ρούσο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ διπλασίασε τα τέρματα της Φροζινόνε ο Σιοφάνι στο 60′. Αρκετά καλό ρόστερ για την ομάδα και φέτος, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές, που είχαν εμπειρία πέρσι από την Serie A παρέμειναν και έτσι στοχεύει στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Σοβαρό τεστ βέβαια το σημερινό με μια έμπειρη στην κατηγορία όπως είναι η Μπρέσια.
Εκτός: –
Γκολ: 2-0
Τελευταία 5: 1-0-0

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Μπρέσια – Φροζινόνε

Δύο ικανότατες ομάδες μεσοεπιθετικά και μπορούν να φτάσουν σε ένα καλό παιχνίδι, με ανοιχτό ρυθμό. Επιλογή μας το goal/goal στο 1,80 (Stoiximan)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση