» » » » » » » » Ισπανία: Σημαντικό ματς για Αλαβές και Γρανάδα

Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Ισπανίας Αλαβές – Γρανάδα

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Ισπανίας την Δευτέρα 26/09/2016

Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΑΛΑΒΕΣ: Στάθηκε αρκετά καλά στο «Μεστάγια» και απέναντι στην Βαλένθια, όμως ένα πέναλτι που υπέπεσε στο 88′ ήταν αρκετό για να γνωρίσει την ήττα με 2-1 στο φινάλε. Ισοφάρισε με τον Τοκέρο στο 45′ και αν δεν σεβόταν περισσότερο από ότι έπρεπε την αντίπαλο θα μπορούσε να είχε αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Πελεγκρίνο, αφού είχαν προηγηθεί η νίκη επί της Μπαρτσελόνα και τέσσερις ισοπαλίες. Καθόλου άσχημος απολογισμός για μια νεοφώτιστη ομάδα, που αφήνει καλές εντυπώσεις και εντός του γηπέδου. Σήμερα θέλει πάντως κάτι καλύτερο απέναντι στην Γρανάδα, που έχει τον ίδιο ακριβώς στόχο με τους Βάσκους. Παραμένει εκτός ο στόπερ Φεντάλ (1 συμ.), που τραυματίστηκε την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Εντός: 0-2-0
Γκολ: 4-4
Τελευταία 5: 1-3-1
ΓΡΑΝΑΔΑ: Καθόλου ελπιδοφόρο το ξεκίνημα της Γρανάδα στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς είναι μαζί με την Οσασούνα οι μοναδικές ομάδες χωρίς τρίποντο ακόμη. Μεσοβδόμαδα στην εμβόλιμη αγωνιστική γνώρισε την ήττα από την Μπιλμπάο εντός έδρας με 2-1 και ο προβληματισμός στις τάξεις της ομάδες έγινε μεγαλύτερος. Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια την γλιτώνει στο φινάλε και τίποτα δεν έχει αλλάξει προς το καλύτερο και φέτος. Μέχρι στιγμής έχει απολογισμό 0-2-3 και στα πέντε αυτά πρώτα παιχνίδια έχει προλάβει να δεχθεί 12 τέρματα. Καθοριστικό όπως και να έχει το σημερινό εκτός έδρας ματς με την Αλαβές. Σίγουρα εκτός ο ακραίος μπακ-χαφ Φαλκιέρ (3 συμ.). Αμφίβολος ο στόπερ Λόμπαν (2 συμ.).
Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 6-12
Τελευταία 5: 0-2-3

Προγνωστικά στοίχημα για το Αλαβές – Γρανάδα

Ισορροπημένο ζευγάρι και σίγουρα καμία ομάδα δεν θέλει να ηττηθεί από την άλλη. Ίσως στο τέλος συμβιβαστούν με τον πόντο της ισοπαλίας. Στο 3,40 από την Interwetten.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση