» » » » » » » Προγνωστικά Champions League: 2η αγωνιστική με γκολ και θέαμα

Προγνωστικά Champions League: 2η αγωνιστική με γκολ και θέαμα σε όλα τα παιχνίδια

Γεία χαρά σε όλους, έχουμε ένα τριήμερο μπροστά μας, γεμάτο με μπάλα και έντονες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις με Champions League και Europa League. Σήμερα, έχουμε οχτώ παιχνίδια από τέσσερις ομίλους, άλλα τόσα αύριο, ενώ την Πέμπτη έχουμε τους αγώνες για το Europa League, με τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό να ρίχνονται στην μάχη της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων. Τα σημερινά προγνωστικά champions league θα είναι από τρία ματς, πάμε να τα δούμε αναλυτικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Ρεφάρει την γκέλα η Γιουβέντους

Για την δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποδέχεται την Γιουβέντους που είναι το πρώτο φαβορί να καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου.
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Λυών στην Γαλλία με 3-0, παίζοντας με σημαντικές απουσίες στην αμυντική γραμμή. Για το πρωτάθλημα Κροατίας κέρδισε την <<φιλική >> Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ με γκολ στα τελευταία λεπτά, επιπλέον στα δύο πιο πρόσφατα μάλιστα ηττήθηκε από την Όσιγιεκ και από τη Ριέκα με 5-2, συνολικά στο πρωτάθλημα έχει ρεκόρ 6-1-2. Συνέπεια αυτών των αρνητικών αποτελεσμάτων ήταν η απόλυση του Κράνιτσαρ, με τον Σόπιτς να είναι ο διάδοχος στον πάγκο της.
Η ήττα από την Λυών ήταν η έκτη διαδοχική στη διοργάνωση, μάλιστα στα πέντε παιχνίδια δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ. Συνολικά ο απολογισμός στον θεσμό είναι μία νίκη, δύο ισοπαλίες και 19 ήττες.
Στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα για την Γιουβέντους, τα βρήκε σκούρα απέναντι στην καλοστημένη άμυνα της Σεβίλλης και έτσι υποχρεώθηκε στην πρώτη απώλεια βαθμών μένοντας στην λευκή ισοπαλία. Με αυτό το αποτέλεσμα η Γιουβέντους επέκτεινε ναι μεν το εντός έδρας αήττητο της στη διοργάνωση με ρεκόρ 10-7-0, αλλά στα επτά τελευταία (ανεξαρτήτως έδρας) κέρδισε μόλις μια φορά με μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.
Στην Serie A βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πέντε νίκες και μία ήττα στα έξι πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Παλέρμο με 0-1, για το πετύχει όμως χρειάστηκε ένα αυτογκόλ στις αρχές του δεύτερο ημιχρόνου.
Για τις επόμενες 6-7 εβδομάδες θα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης οι δύο μέσοι, Ασαμόα και Ρουγκάνι, που αποχώρησαν τραυματίες από το ματς του Σαββάτου.
Προγνωστικά Champions League: Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δείχνει να μην είναι σε καλή αγωνιστική και πολλή δύσκολα θα μπορέσει να προβάλει αντίσταση στην Γιουβέντους, που θέλει την νίκη για να ρεφάρει την γκέλα με την Σεβίλλη, μιας και στην συνέχεια ακολουθούν τα δύο ματς με την Λυών. Το διπλό σε συνδυασμό να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες, μας προσφέρεται σε απόδοση 1,88 στον stoiximan.gr και αξίζει να μπει στα δελτία στοιχήματος μας.
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Γιουβέντους @@ 2 & no goal σε απόδοση 1,88 (stoiximan.gr)

Προσφέρουν θέαμα με γκολ ΤΣΣΚΑ και Τότεναμ

Δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League για τον πέμπτο όμιλο με τις ΤΣΣΚΑ και Τότεναμ να κοντράρονται στην Ρωσία και να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για την δύσκολη συνέχεια.
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας την πρώτη αγωνιστική δοκιμάστηκε στη Γερμανία με την Λεβερκούζεν και παρ’ ότι βρέθηκε πίσω με δύο γκολ διαφορά, τελικά απέδρασαν με τον βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας σε 2-2. Για το πρωτάθλημα βρίσκεται στην δεύτερη θέση με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, στο τελευταίο παιχνίδια της με την Κράσνονταρ έμεινε στο 1-1, παρόλο που προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, δέχτηκε γρήγορα την ισοφάριση, στην συνέχεια πίεσε, έκανε τελικές προσπάθειες για γκολ, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε.
Γενικά ο Λέονιντ Σλούτσκι πρέπει να είναι ικανοποιημένος με τον τρόπο που εξελίσσεται μέχρι τώρα η σεζόν για την ομάδα του, καθώς εκτός του αποκλεισμού από τον θεσμό του κυπέλλου η ΤΣΣΚΑ πραγματοποιεί μία πολύ καλή πορεία.  Εκτός παραμένει ο μέσος Τσάουνα.
Από την άλλη η Τόττεναμ δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του Championw League, καθώς ηττήθηκε με με 1-2 από την Μονακό, παρά τον ενθουσιασμό για την επιστροφή στον θεσμό μετά από έξι ολόκληρα χρόνια. Στην Πρέμιερ Λιγκ έχει κάνει μία πολύ καλή εκκίνηση, είναι αήττητοι με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Τότεναμ, επικρατώντας 1-2 μέσα στην έδρα της Μίντλεσμπρο, στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σον που σκόραρε δύο φορές, οι Λονδρέζοι πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση και πήραν ένα δικαιότατο τρίποντο, ενώ αν ήταν πιο εύστοχοι θα μπορούσαν να έχουν διευρύνει περισσότερο το προβάδισμα τους.
Η Τότεναμ διαθέτει μία παραγωγική επιθετική γραμμή, έχει σκοράρει και στα οκτώ φετινά παιχνίδια της,  από την σημερινή αναμέτρηση θα λείψει ο επιθετικός Κέιν, ενώ ενδέχεται να επιστρέψουν ο μπακ Ρόουζ και οι μέσοι Ντάιερ, Ντεμπελέ.
Προγνωστικά Champions League: Οι δύο ομάδες δεν θέλουν να χάσουν, ώστε να κρατηθούν στο κόλπο της πρόκρισης, διαθέτουν πολύ καλές επιθετικές γραμμές και σήμερα μπορούν να σκοράρουν και να μας χαρίσουν το goal goal σε απόδοση 1,80 στην Mybet.gr
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Τόττεναμ @@ goal goal σε απόδοση 1,80 (Mybet.gr)

Δυνατή εντός έδρας η Σεβίλλη

Για τον όγδοο όμιλο η Σεβίλλη υποδέχεται την Λυών με τον νικητή να παίρνει προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Στο Τσάμπιονς Λιγκ στην πρεμιέρα η Σεβίλλη, μπήκε με το δεξί, κατέβηκε μαεστρικά στημένη από τον Σαμπάολι στο Τορίνο και απέσπασε σχετικά εύκολα ένα πολύτιμο 0-0 από το φαβορί του ομίλου, Γιουβέντους. Μετά την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ για τρεις σερί φορές, θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω στο Champions League. Την προηγούμενη αγωνιστική για την Πριμέρα Ντιβιζίον υπέστη την πρώτη φετινή της ήττα στο Μπιλμπάο με 3-1, όπου ο κόουτς Σαμπάολι επέλεξε να κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, προκειμένου να ξεκουράσει κάποιους κομβικούς ποδοσφαιριστές του, όπως οι Βιτόλο, Βιέτο, Ενζονζί, αφού το ματς ήταν ανάμεσα στο μεγάλο ντέρμπι με την Μπέτις και στο σημερινό παιχνίδι με τη Λυών.
Πριν την αυτή την ήττα, είχε τρεις ισοπαλίες εκτός έδρας και τρεις νίκες στην έδρα του σε όλες τις διοργανώσεις, η έδρα της πάντως παραμένει κάστρο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού στα 16 τελευταία ματς που έδωσε, κέρδισε τα 14, μάλιστα στα εννιά δεν δέχτηκε κάποιο γκολ. Εκτός ξανά οι στόπερ Ραμί (3 συμ.), Καρίσο (1 συμ.), μακροχρόνιοι απόντες οι Τρεμουλινάς και Κρον Ντέλι.
Από την άλλη η Λυών, την πρώτη αγωνιστική, επικράτησε άνετα με 3-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα. Γενικότερα, δεν είναι καλή αγωνιστική κατάσταση, στα πέντε πιο πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα, έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 από την Λοριάν, παρόλο που ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο έπεσε πάνω στον εξαιρετικό κίπερ Λεκόμτ, δέχτηκε το γκολ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Εκτός έδρας αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα, έκτοτε έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία. Η απουσία του ηγετικού Λακαζέτ (6 γκολ σε 4 ματς) από την κορυφή της επίθεσης είναι ιδιαίτερα αισθητή, ούτε τώρα θα είναι έτοιμος ο Γάλλος φορ. Μακροχρόνια τα υπόλοιπα προβλήματα εκτός του Λακαζέτ, διαθέσιμος ο αρχηγός χαφ Γκοναλόν (4 συμ.) που στο πρωτάθλημα είναι τιμωρημένος.
Προγνωστικά Champions League: Η Λυών είναι εκτός φόρμας, έχει απουσίες και δύσκολα θα μπορέσει να αντισταθεί στην έδρα της Σεβίλλης που μεταμορφώνεται στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα ρισκάρω με τον άσσο σε απόδοση 1,75 στην vistabet.gr
Σεβίλλη – Λυών @@ Σεβίλλη σε απόδοση 1,75 (Vistabet.gr)

Προγνωστικά Champions League

  • Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Γιουβέντους @@ 2 & no goal σε απόδοση 1,88 (stoiximan.gr)
  • ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Τόττεναμ @@ goal goal σε απόδοση 1,80 (Mybet.gr)
  • Σεβίλλη – Λυών @@ Σεβίλλη σε απόδοση 1,75 (Vistabet.gr)
Βρείτε εδώ όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες με άδεια στην Ελλάδα
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση