Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Γερμανίας Ίνγκολσταντ – Ντόρτμουντ

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Γερμανίας το Σάββατο 22/10/2016
Προϊστορία: 0-0-2
Πέρυσι: ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 0-4
ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ: Σαφώς και δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα, που εξασφάλισε σχετικά άνετα την παραμονή της στην Μπουντεσλίγκα, κάνοντας παράλληλα πολλές ζημιές. Αντιθέτως, που είναι μια από τις δύο ομάδες του πρωταθλήματος χωρίς νίκη ακόμη και συγκεκριμένα έχει μόλις έναν πόντο στις εφτά πρώτες αγωνιστικές (0-1-6). Μοιραία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και η χρονιά προμηνύεται ούτως ή άλλως δύσκολη. Επιπλέον πιο απαιτητική η σημερινή αναμέτρηση για την Ίνγκολσταντ, αφού αντιμετωπίζει εντός έδρας την δευτεραθλήτρια Ντόρτμουντ. Πλήρης πάντως η αποστολή.
Εντός: 0-0-3
Γκολ: 4-14
Τελευταία 5: 0-0-5
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μεγάλο διπλό στην έδρα της Σπόρτινγκ για το Champions League, με 2-1 μεσοβδόμαδα, έχοντας ως σύμμαχο και την τύχη. Στο πρωτάθλημα πλήρωσε τις πολλές και σημαντικές απουσίες της στον εντός έδρας αγώνα με την Χέρτα και έτσι κόλλησε στο ισόπαλο 1-1. Δεύτερη αγωνιστική δίχως τρίποντο για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, αλλά ευτυχώς γι’ αυτήν δεν κερδίζει ούτε και η Μπάγερν, οπότε η κορυφή δεν απομακρύνθηκε πολύ. Το θέμα είναι να βελτιώσει αυτή τις επιδόσεις της και να επιστρέψει από σήμερα κιόλας στα νικηφόρα αποτελέσματα. Πολλές οι απουσίες και πάλι, αφού εκτός είναι μεταξύ άλλων οι αριστεροί μπακ Γκερέιρο (6 συμ./2 γκολ), Σμέλτσερ (7 συμ.), οι μεσοεπιθετικοί Κάστρο (6 συμ./2 γκολ), Μορ (4 συμ./1 γκολ) και οι εξτρέμ Ρόις, Σίρλε (2 συμ.).
Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 17-7
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις στοίχημα για το Ίνγκολσταντ – Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν πίσω και η Ίνγκολσταντ χρειάζεται και αυτή το αποτέλεσμα. Επίσης η Μπορούσια έχει σε ακόμη έναν αγώνα πολλές και σημαντικές απουσίες. Το goal/goal στο 1,82 από την Vistabet.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση