Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Αγγλίας Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ

Δείτε τις προβλέψεις στοίχημα και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας το Σάββατο 22/10/2016
Προϊστορία: 52-34-29
Πέρυσι: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 2-2
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Οι δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες του ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν δικές της, όμως έπεσε πάνω στις επεμβάσεις του Ντε Χέα στις ισάριθμες περιπτώσεις, ώστε να αρκεστεί στο ισόπαλο 0-0. Ήθελε ξεκάθαρα τη νίκη για να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή, αλλά δεν έπιασε τον ρυθμό των προηγούμενων αγωνιστικών. Στο -2 πλέον από τις πρώτες Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, όμως έχει νέο εντός έδρας παιχνίδι σήμερα με την Γουέστ Μπρομ και μπορεί να επιστρέψει άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η πορεία της ομάδας του Κλοπ κρίνεται σοβαρή και ικανοποιητική, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Αμφίβολος ο πολυθεσίτης Μίλνερ (7 συμ./4 γκολ). Πρακτικά πλήρης η αποστολή για την σημερινή φαινομενικά βατή συνάντηση.
Εντός: 2-1-0
Γκολ: 18-10
Τελευταία 5: 4-1-0
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Έφτασε τόσο κοντά σε μια σπουδαία επικράτηση επί της Τότεναμ, αλλά το τέρμα του Τσαντλί στο 82′, βρήκε απάντηση στο 89′ για το τελικό 1-1. Πάντα υπολογίσιμη σε τέτοιου είδους αγώνες και αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Το αήττητο της διευρύνθηκε στις τέσσερις αγωνιστικές και η εικόνα της στην βαθμολογία χαρακτηρίζεται θετική. Τα δύσκολα παιχνίδια δίνουν και παίρνουν για την Γουέστ Μπρομ, αφού μετά την Τότεναμ σειρά παίρνει σήμερα η Λίβερπουλ, αλλά αυτή την φορά εκτός έδρας. Ποινή τιμωρίας για τον βασικό αμυντικό Τζόνι Έβανς (8 συμ.).
Εκτός: 1-2-1
Γκολ: 9-8
Τελευταία 5: 1-3-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ

Πάντα επικίνδυνη η Γουέστ Μπρομ και δεν αποκλείεται να βρει κάποιο τέρμα σήμερα στο «Άνφιλντ». Σαφώς και φαβορί είναι η Λίβερπουλ.  Επιλογή μας το goal/goal στο 2,05 από την Betshop.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση