» » » » » » » Επιθέσεις φωτιά σε Γαλλία και Ισπανία

Θα πάρουν φωτιά οι επιθέσεις στην Γαλλία και την Ισπανία την Παρασκευή

Καλημέρα σε όλους, τελείωσαν οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πλέον μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων αλλά και Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σήμερα, Παρασκευή, έχουμε το κλασικό αγωνιστικό πρόγραμμα, όπου ξεκινούν οι αγωνιστικές σε Γαλλία, Γερμανία και Ολλανδία. Τα σημερινά προγνωστικά πάμε στοίχημα θα είναι από τα δύο ματς της Γαλλίας και το ένα της Ισπανίας, πάμε κατευθείαν να τα δούμε, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Γκολ γκολ στην Τουλούζ

Η ένατη αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας ξεκινά με την αναμέτρηση Τουλούζ – Μονακό, όπου οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν βρισκόμενες στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, οπότε το ματς θα είναι αρκετά ενδιαφέρον.
Η γηπεδούχος Τουλούζ βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 14 βαθμούς, δύο πίσω από την τρίτη Παρι, έχοντας το απόλυτο των νικών με τρία στα τρία. Την προηγούμενη αγωνιστική, σε ένα κακό ματς έφυγε ηττημένη από την έδρα της Καέν, χάνοντας με 1-0, αυτή η ήττα διέκοψε το σερί τριών συνεχόμενων νικών με τις Γκινγκάμπ, Λιλ και Παρί. Ο κόουτς Ντυπρά έχει κάνει πολύ καλή δουλεία και η Τουλούζ έχει εξαιρετικό σύνολο. Στις τρεις εντός έδρας νίκες έχει σκοράρει συνολικά οχτώ γκολ. Σήμερα δεν θα αγωνιστεί ο μέσος Ντουμπιά και ο τιμωρημένος επιθετικός Τοϊβόνεν, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του πολύτιμου μπακ Σομάλια.
Μία από τα ίδια η Μονακό, βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 19 βαθμούς, έναν πίσω από την πρωτοπόρο Νις και συνολικό ρεκόρ έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα και γκολ 22 υπέρ και 9 κατά. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συνέχισε στον πάγκο της, δημιουργώντας μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και δεν είναι τυχαία εκεί που βρίσκεται, αυτό φαίνεται και από το Τσάμπιονς Λίγκ, όπου σε δύο ματς έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς, έχοντας ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε με το εντυπωσιακό 0-7 μέσα στην έδρα της Μετς, έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο, πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τέσσερα στην επανάληψη, πανηγυρίζοντας μία τεράστια νίκη.
Οι Μονεγάσκοι την Τρίτη θα αγωνιστούν με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα. Διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή με 22 γκολ, δηλαδή πετυχαίνει 2,75 γκολ μέσο όρο ανά ματς. Εκτός παραμένουν ο εξτρέμ Ζιράρ και ο επιθετικός Φαλκάο.
Προγνωστικά πάμε στοίχημα Σαμπιονά: Οι δύο ομάδες κάνουν εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα και έχουν εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις τους, διαθέτουν πολύ καλές επιθετικές γραμμές και μπορούν σήμερα να σκοράρουν και να επιβεβαιωθεί το goal goal που μας προσφέρεται σε απόδοση 1,75 στην Vistabet.gr στα προγνωστικά πάμε στοίχημα.
Τουλούζ – Μονακό @@ goal goal σε απόδοση 1,75 (Vistabet.gr)

Θα κουνηθούν τα δίχτυα στην Νίκαια

Το δεύτερο ματς στην Γαλλία διεξάγεται στην Νίκαια, όπου η εντυπωσιακή και πρωτοπόρος Νις υποδέχεται την Λυών, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για την πορεία και των δύο ομάδων.
Η Νις έχει ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν, βρίσκεται από την αρχή στην κορυφή της βαθμολογίας, όντας αήττητη με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες μέχρι τώρα και γκολ 14 υπέρ και 5 κατά. Προέρχεται από τρεις νίκες, η τελευταία ήταν εντός έδρας επί της Λοριάν με 2-1, λυτρώθηκε όμως για ακόμα μια φορά από τον Μπαλοτέλι, ο οποίος βρέθηκε αφύλακτος εντός της μεγάλης περιοχής στο 86’ και με ένα εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ έγραψε το τελικό σκορ.
Εντός έδρας έχει ρεκόρ 4-1-0 με γκολ 11 υπέρ και 4 κατά, με τα 11 γκολ να είναι η καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα, τα τρία από τα πέντε ήταν over 2,5. Μπορεί να μην εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο, έχει όμως βρει στο πρόσωπο του Μπαλοτέλι (3 συμ./5 γκολ) τον άνθρωπο που μπορεί να μετατρέψει τη μισή ευκαιρία σε γκολ.
Για τους γηπεδούχους παραμένουν εκτός δράσης οι αμυντικοί Λε Μαρσάν (-) και Γιορίς (-) όπως και ο επιθετικός Λε Μπιάν (-), ενώ αμφίβολος δίνεται ο αμυντικός Ντάλμπερτ (8 συμ.).
Από την άλλη η Λυών βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 13 βαθμούς και συνολικό ρεκόρ 4-1-3 με γκολ 15-9. Στο τελευταίο ματς πανηγύρισε την νίκη στο ντέρμπι με τη Σεντ Ετιέν, όπου έφτασε στην επικράτηση με 2-0, τα δύο γκολ επιτεύχθηκαν στο τέλος των δύο ημιχρόνων.
Οι απουσίες και η συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της έχουν στοιχίσει πολλή και έχει βρεθεί πίσω στην βαθμολογία, μακριά από το γήπεδο της μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες με γκολ 5-5, στα δύο πιο πρόσφατα δεν σκόραρε. Παρόλο που ο πρώτος της σκόρερ λείπει εδώ και καιρό, βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα, έχει πετύχει 15 γκολ στις πρώτες 8 αγωνιστικές, διαθέτοντας την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.
Εκτός δράσης παραμένουν οι δεξιοί μπακ Ράφαελ (7 συμ.) και Ζαλέ (-), όπως και ο επιθετικός Κορνέ (7 συμ./1 γκολ), αμφίβολοι δίνονται ο επιτελικός Γκρενιέ (3 συμ.) και ο πρώτος σκόρερ Λακαζέτ (4 συμ./6 γκολ).
Προγνωστικά πάμε στοίχημα Σαμπιονά: Οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ, αναμένω σήμερα να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ και έτσι θα πάω με το over 2,5 σε απόδοση 1,67 στον stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση μ 0& γκανίοτα και πολλές ειδικές αγορές στοιχημάτων.
Νις  – Λυών @@ over 2,5 σε απόδοση 1,67 (Stoiximan.gr)

Πολλά γκολ οι Λας Πάλμας & Εσπανιόλ

Στην Ισπανία τώρα, η αγωνιστική ξεκινά με την αναμέτρηση Λας Πάλμας – Εσπανιόλ, όπου οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν μία καινούργια αρχή, επιστρέφοντας στις νίκες.
Η Λας Πάλμας βρίσκεται στην έβδομη θέση με 11 βαθμούς και συνολικά ρεκόρ 3-2-2 και γκολ 16-13. Πριν την διακοπή στην Παμπλόνα με την Οσασούνα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά συνήλθε γρήγορα και με αντεπίθεση κατάφερε να πάρει τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας με 2-2, με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Οι νησιώτες στα πέντε τελευταία κέρδισαν μόνο τη Μάλαγα, το θετικό πως σε όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια τους βρήκαν δίχτυα. Σε αυτές τις επτά πρώτες αγωνιστικές έχει σκοράρει 16 φορές όσες και η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει δεχτεί και 13 γκολ. Μόνο σε ένα παιχνίδι από τα επτά δεν ήρθε over 2,5
Από την άλλη η Εσπανιόλ, δεν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν, βρίσκεται στην 17η θέση με 6 βαθμούς, έχοντας μόλις μία νίκη και από τρεις ισοπαλίες και ήττες. Το ρόστερ της είναι καλό και δεν δικαιολογείται να είναι τόσο χαμηλά, στο πιο πρόσφατο ματς στην έδρα της, κατάφερε να μην δεχτεί γκολ και έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Βιγιαρεάλ. «Έχω τυφλή εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου» δήλωσε ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες σε μία προσπάθεια ανόρθωσης του ηθικού.
Τραυματίας επέστρεψε από τον Ισημερινό ο Καϊσέδο, με το χρόνο αποθεραπείας του να υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες. Εκτός αποστολής έμεινε ο βασικός δεξιός μπακ Όσκαρ Ντουάρτε (6συμ.), πάγια απών ο αριστερός μπακ Βίκτορ Άλβαρεθ. Αποθεραπεύτηκε ο πολύτιμος μέσος Πιάτι (2 γκολ, 3 ασίστ) και επιστρέφει άμεσα στο βασικό σχήμα, μια από τα ίδια και για τον Βραζιλιάνο επιθετικό Λέο Μπαπτιστάο (1 γκολ, 2 ασίστ) που απουσίασε από το τελευταίο ματς, οι δύο τελευταίοι είναι σημαντικές επιστροφές και φάνηκε στο προηγούμενο ματς.
Προγνωστικά πάμε στοίχημα Σαμπιονά: Η Λας Πάλμας διαθέτει πολύ καλή επιθετική γραμμή, η Εσπανιόλ με τις επιστροφές των Πιάτι και του Μπαπτιστάο θα είναι αρκετά βελτιωμένη στο επιθετικό τομέα, σήμερα αναμένω να μπουν γκολ και να επιβεβαιωθεί το over 2,5 σε απόδοση 1,80 στην Mybet.gr
Λας Πάλμας – Εσπανιόλ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,80 (Mybet.gr)

Προγνωστικά Παμε στοίχημα

  • Τουλούζ – Μονακό @@ goal goal σε απόδοση 1,75 (Vistabet.gr)
  • Νις  – Λυών @@ over 2,5 σε απόδοση 1,67 (stoiximan.gr)
  • Λας Πάλμας – Εσπανιόλ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,80 (Mybet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση