Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Γερμανίας Ντόρτμουντ – Χέρτα

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Γερμανίας την Παρασκευή 14/10/2016

Προϊστορία: 28-15-17
Πέρυσι: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΧΕΡΤΑ 3-1
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Έκανε ίσως την χειρότερη φετινή της εμφάνιση και γνώρισε δίκαια την ήττα στο γειτονικό ντέρμπι κόντρα στην Λεβερκούζεν με 2-0. Δεν έπαιξε έξυπνα στο ματς και σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο το ότι έμεινε πίσω στο σκορ από το 10′. Δεν εκμεταλλεύτηκε έτσι την απώλεια της Μπάγερν με την Κολωνία και αντί αυτού, η διαφορά της με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αυξήθηκε στους τέσσερις βαθμούς. Πρόκληση πάντως το σημερινό ματς με την Χέρτα, αφού η αντίπαλος της βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Μπουντεσλίγκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακολουθεί την Τρίτη το ματς με την Σπόρτινγκ για το Champions League στην Λισαβόνα. Μαζεύτηκαν πάντως αρκετές απουσίες, καθώς τραυματίες είναι μεταξύ άλλων ο στόπερ Παπασταθόπουλος (6 συμ.), ο αριστερός μπακ-χαφ Γκερέιρο (6 συμ./2 γκολ), ο μέσος Κάστρο (6 συμ./2 γκολ) και οι εξτρέμ Ρόις, Σίρλε (2 συμ.).
Εντός: 3-0-0
Γκολ: 16-6
Τελευταία 5: 3-0-2
ΧΕΡΤΑ: Επαναφορά στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Χέρτα, αφού εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και επιβλήθηκε του Αμβούργου, που είχε και νέο προπονητή με 2-0. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο φορμαρισμένος φορ Ιμπίσεβιτς, ο οποίος δείχνει φέτος αναγεννημένος. Έτσι, η ομάδα της πρωτεύουσας σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και πραγματοποιεί ιδανικό ξεκίνημα στην φετινή Μπουντεσλίγκα. Μόνο, που η αποστολή της γίνεται πολύ πιο δύσκολη σήμερα απέναντι στην τρίτη της βαθμολογίας Ντόρτμουντ. Νοκ άουτ ο μπακ Πέκαρικ (5 συμ.), ο επίσης αμυντικός Λουστενμπέργκερ (6 συμ.) και ο μέσος Ντάριντα (3 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 11-7
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά στοιχήματος για το Ντόρτμουντ – Χέρτα

Πολύ χαμηλός ο άσος για τη Ντόρτμουντ, λες και παίζει με μια ομάδα, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το σκορ δεν αναμένεται να ανοίξει πολύ και θα πάμε με το 2-3 goals στο 2,20 από τον Stoiximan.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση