Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Ισπανίας Βιγιαρεάλ – Θέλτα

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Ισπανίας την Κυριακή 16/10/2016
Προϊστορία: 6-6-10
Πέρυσι: ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΘΕΛΤΑ 1-2
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Είχε ως πρώτο μέλημα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα απέναντι στην Εσπανιόλ εκτός έδρας και τα κατάφερε, με το 0-0 που απέσπασε. Βέβαια θα ήθελε σε κάποια από τις ευκαιρίες της να σκοράρει κάποιο τέρμα, όμως η αντίπαλος ήταν και αυτή πιεσμένη για το αποτέλεσμα. Το «κίτρινο υποβρύχιο» παρέμεινε μια από τις λίγες ομάδες του πρωταθλήματος χωρίς ήττα ακόμη (3-4-0), ενώ με τέσσερα γκολ παθητικό διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στόχος της η επιστροφή στις νίκες στο σημερινό επικίνδυνο παιχνίδι, με αντίπαλο την πάντα υπολογίσιμη Θέλτα. Παραμένει πάντα τραυματίας ο φορ Σολδάδο. Μάλλον δεν προλαβαίνει ο εξτρέμ Ντος Σάντος (5 συμ.).
Εντός: 2-1-0
Γκολ: 9-4
Τελευταία 5: 3-2-0
ΘΕΛΤΑ: Αν υπάρχει μια ομάδα στην Ισπανία, που δεν ήθελε την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, αυτή ήταν η Θέλτα, όπως αποδεικνύει και το εκπληκτικό 4-3, με το οποίο κέρδισε την Μπαρτσελόνα πριν δύο εβδομάδες. Μεγάλη εμφάνιση επιθετικά σε αυτό το παιχνίδι, χτυπώντας κατευθείαν στα κενά της μεγάλης της αντιπάλου. Τέσσερις σερί νίκες σε Πριμέρα Ντιβιζιόν και Europa League για την Θέλτα, που έχει βρει ρυθμό και βλέπει πλέον το μέλλον της στην σεζόν με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Μόνο, που την περιμένει σήμερα πραγματικά πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στην Βιγιαρεάλ και πρέπει να εμφανιστεί εξίσου σοβαρή για να ελπίζει σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Τραυματίες ο μέσος Ερνάντες (7 συμ./1 γκολ) και ο φορ Γκουιντέτι (4 συμ.).
Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 9-11
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα για το Βιγιαρεάλ – Θέλτα

Αν και η Βιγιαρεάλ διαθέτει καλή άμυνα, στον αντίποδα η Θέλτα θα βγάλει τις ευκαιρίες της και μπορεί να σκοράρει. Κρατάμε το goal/goal στο 1,95 από τον Stoiximan.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση