Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Ιταλίας Ίντερ – Κάλιαρι

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Ιταλίας την Κυριακή 16/10/2016
Προϊστορία: 18-14-5
Πέρυσι: –
ΙΝΤΕΡ: Τα αμυντικά κενά στο ντέρμπι με την Ρόμα στο «Ολίμπικο» της στοίχισαν σε μεγάλο βαθμό και γνώρισε την ήττα με 2-1. Μπροστά τα πήγε καλά, αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά η ισοφάριση του Μπανέγα στο δεύτερη ημίχρονο δεν στάθηκε αρκετή. Αρκετά τα σκαμπανευάσματα στην απόδοση των «νερατζούρι» και έτσι η αιτία που δεν μπορεί να προσεγγίσει περισσότερο τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Συνήθως γκελάρουν και σε λεγόμενα βατά παιχνίδια και έτσι καλούνται να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους σήμερα απέναντι στην Κάλιαρι. Αμφίβολος ο δυναμικός μέσος Φελίπε Μέλο (2 συμ.). Ουσιαστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών.
Εντός: 1-2-0
Γκολ: 9-8
Τελευταία 5: 3-1-1
ΚΑΛΙΑΡΙ: Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που είχε στο εντός έδρας ματς με την Κροτόνε και επιβλήθηκε μπροστά στο κοινό της με 2-1. Από το 56′ μπροστά στο σκορ με 2-0 και η μείωση στις καθυστερήσεις δεν μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Δεύτερη σερί νίκη για τους Σαρδηνούς και τρίτη στην τελευταία τετράδα των αναμετρήσεων, που άφησαν πίσω τους το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, βλέποντας έτσι με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στην Serie A. Χωρίς άγχος στο Μιλάνο για το ούτως ή άλλως δύσκολο σημερινό εκτός έδρας ματς με την Ίντερ. Εκτός ο πορτιέρο Στοράρι (5 συμ.), ο στόπερ Καπουάνο (1 συμ.), οι μέσοι Ιονίτα (3 συμ.), Ζοάο Πέδρο (3 συμ./1 γκολ) και ο εξτρέμ Φαρίας (1 συμ.).
Εκτός: 0-0-3
Γκολ: 11-13
Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Ίντερ – Κάλιαρι

Αν και δεν ασχολούμαστε με χαμηλές αποδόσεις, σήμερα η Ίντερ αποτελεί στήριγμα και αναμένεται να κερδίσει το παιχνίδι απέναντι στην Κάλιαρι. Ο άσος πληρώνει 1,53 στην Vistabet.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση