Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Γερμανίας Βόλφσμπουργκ – Λειψία

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Γερμανίας την Κυριακή 16/10/2016
Προϊστορία: 1-0-1
Πέρυσι: –
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Άτυχη στην προκειμένη περίπτωση η Βόλφσμπουργκ, αφού στο εντός έδρας ματς με την Μάιντζ έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλύτερο από το ισόπαλο 0-0. Από την πρεμιέρα έχουν να κερδίσουν οι «λύκοι» και ο απολογισμός που έχουν μέχρι στιγμής (1-3-2), μόνο προβληματισμό έχουν φέρει στις τάξεις τους. Σαφώς στο δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι με την Λειψία δεν θα συγχωρεθεί νέα απώλεια, παρά το επίπεδο δυσκολίας της αναμέτρησης. Εξάλλου, η Βόλφσμπουργκ έχει μείνει ήδη αρκετούς πόντους πίσω από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και αν θέλει να κάνει κάτι καλό φέτος πρέπει να συνέλθει άμεσα, αφού το ρόστερ υπάρχει αξιόλογο σε όλες τις γραμμές. Τραυματίες παραμένουν ο μέσος Γκιλαβογκί και ο μεσοεπιθετικός Ντιντάβι (3 συμ./2 γκολ).
Εντός: 0-2-1
Γκολ: 4-7
Τελευταία 5: 0-3-2
ΛΕΙΨΙΑ: Μόνο νεοφώτιστη δεν δείχνει μέχρι στιγμής η Λειψία, τόσο σύμφωνα με τα αποτελέσματα της, αλλά περισσότερο με τις εμφανίσεις της. Νέα επιτυχία το υπέρ της 2-1 επί της Άουγκσμπουργκ, όπου σκόραρε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με Φόρσμπεργκ και Πόουλσεν. Έτσι, παρέμεινε αήττητη στις έξι πρώτες αγωνιστικές (3-3-0) και φιγουράρει αναμενόμενα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ίσως να μην την βοήθησε η διακοπή στα πρωταθλήματα, καθώς μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά, αφού έχει να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πιεσμένη για το αποτέλεσμα Βόλφσμπουργκ. Δεν υπολογίζεται εκ νέου ο δεξιός μπακ Κλόστερμαν (2 συμ.).
Εκτός: 1-2-0
Γκολ: 11-5
Τελευταία 5: 3-2-0

Προβλέψεις στοιχήματος για το Βόλφσμπουργκ – Λειψία

Ώρα νίκης για την Βόλφσμπουργκ και το αήττητο της Λειψίας κινδυνεύει σοβαρά αυτή την αγωνιστική, με την διακοπή να της κόβει την φόρα. Ο άσος προσφέρεται στο 2,35 από την Betshop.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση