» » » » » » » Γερμανία: Το μεγάλο ντέρμπι της Ντόρτμουντ με την Σάλκε

Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Γερμανίας Ντόρτμουντ – Σάλκε

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Γερμανίας το Σάββατο 29/10/2016
Προϊστορία: 32-26-31
Πέρυσι: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΣΑΛΚΕ 3-2
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Πολλές απώλειες στο πρωτάθλημα για τη Ντόρτμουντ και ακόμη μία συνέβη την περασμένη αγωνιστική, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Ίνγκολσταντ με 3-3. Μάλιστα, βρέθηκε να κυνηγά από νωρίς το σκορ και με δύο γκολ διαφορά, πληρώνοντας τα πολλά και σημαντικά λάθη στην άμυνα. Έχει να κερδίσει τρεις ολόκληρες αγωνιστικές η ομάδα του Τούχελ και όπως ήταν λογικό έχασε πολύτιμο έδαφος στον πίνακα της βαθμολογίας. Αλλά υπάρχει σήμερα το μεγάλο ντέρμπι με την Σάλκε και μια νίκη θα φέρει ξανά την αυτοπεποίθηση στους ανθρώπους της Μπορούσια. Αρκετοί μακροχρόνιοι εκτός, τιμωρημένος ο μέσος Μορ (4 συμ./1 γκολ).
Εντός: 3-1-0
Γκολ: 20-10
Τελευταία 5: 2-2-1
ΣΑΛΚΕ: Φαίνεται ότι έχει πάρει μπρος και έχει αφήσει για τα καλά το απογοητευτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Τρέχει ένα αήττητο τριών αγωνιστικών, όπου κέρδισε δύο φορές και έφερε μια ισοπαλία. Τελευταίο της «θύμα» η Μάιντζ, την οποία κέρδισε εντός έδρας με το πειστικό 3-0. Την αρχή έκανε ο Μπενταλέμπ στο 23′, ενώ ακολούθησαν στην συνέχεια ο Μέιερ και ο Χούντελααρ στο 48′ και 61′ αντίστοιχα. Έτσι, σκαρφάλωσε κάποιες θέσεις στην βαθμολογία, όμως χρειάζεται συνέχεια για να φύγουν μια και καλή τα μαύρα… σύννεφα από το αποκαρδιωτικό ξεκίνημα στην σεζόν. Πάντα εκτός ο μπακ Ουτσίντα και ο μέσος Κόκε. Τραυματίας ο φορ Εμπολό (7 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 0-1-3
Γκολ: 10-11
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά στοιχήματος για το Ντόρτμουντ – Σάλκε

Πήρε κάποια θετικά αποτελέσματα τελευταία η Σάλκε, όμως σήμερα την περιμένει πολύ πιο δύσκολο έργο σε σχέση με τις προηγούμενες φορές στην έδρα της Ντόρτμουντ. Λόγω έδρας κρατάμε τον άσο και το 1,60 από την Interwetten.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση