Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Ισπανίας Μπαρτσελόνα – Γρανάδα

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Ισπανίας το Σάββατο 29/10/2016
Προϊστορία: 9-0-1
Πέρυσι: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ 4-0
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο «Μεστάγια» ήταν αυτή που χαμογέλασε τελικά, κερδίζοντας στις καθυστερήσεις και με πέναλτι του Μέσι την Βαλένθια με 3-2. Διαιτητικά λάθη και προκλήσεις από την κερκίδα έκαναν τεταμένο το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά οι «μπλαουγκράνα» έστω και δύσκολα πήραν το ζητούμενο, που ήταν οι τρεις βαθμοί. Ωστόσο, βρίσκονται ακόμη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, όντας πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη. Σαφώς και απέναντι στην ουραγό Γρανάδα δύσκολα να γκελάρουν και αναμένεται εκτός πάντα συγκλονιστικού απροόπτου να προσθέσουν τρεις ακόμη πόντους στο ενεργητικό τους. Για δύο μήνες θα λείψει ο μέσος Ινιέστα (5 συμ.). Εκτός τόσο ο αριστερός μπακ Άλμπα (5 συμ.), αλλά και ο στόπερ Πικέ (7 συμ./2 γκολ).
Εντός: 2-1-1
Γκολ: 29-12
Τελευταία 5: 3-1-1
ΓΡΑΝΑΔΑ: Εννιά αγωνιστικές πέρασαν και ακόμη να δει άσπρη μέρα η Γρανάδα, ακόμη και όταν άλλαξε προπονητή. Στο προηγούμενο ματς με την Σπόρτινγκ Χιχόν ήλπιζε σε κάτι καλύτερο εντός έδρας, μένοντας στο 0-0. Έτσι, είναι η μοναδική ομάδα χωρίς τρίποντο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (0-3-6) και βρίσκεται από το ξεκίνημα της σεζόν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Αν συνεχίσει με ανάλογες επιδόσεις και στην συνέχεια, τότε δεν έχει καμία τύχη για παραμονή. Λογικά το αρνητικό αυτό της σερί θα διευρυνθεί σήμερα, αφού παίζει στην έδρα της κατά πολύ ανώτερης Μπαρτσελόνα. Νοκ άουτ ο στόπερ Σίλβα (6 συμ.) και ο μπακ Φουλκιέ (3 συμ.).
Εκτός: 0-1-3
Γκολ: 8-23
Τελευταία 5: 0-1-4

Προγνωστικά στοιχήματος για το Μπαρτσελόνα – Γρανάδα

Παράσταση για έναν ρόλο αναμένεται εδώ και η Μπαρτσελόνα μπορεί να κερδίσει, κρατώντας αυτή την φορά ανέπαφη την εστία της. Το no goal στο 1,60 από την Betshop.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση