» » » » » » Προβλεψεις στο στοιχημα Champions League

Προβλεψεις στο στοιχημα Champions League Τετάρτης 19/10/2016

Καλημέρα σας, δεύτερη μέρα της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions league σήμερα με πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που αξίζει κάποιος να τα παρακολουθήσει και γιατί όχι να μην ποντάρει κάτι σε αυτά. Στις προβλεψεις στοιχημα θα ασχοληθώ με τρία από τον τρίτο και τον τέταρτο όμιλο, πάμε να τα δούμε αναλυτικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Περνάει από το Ροστόφ η Ατλέτικο Μαδρίτης

Για τον τέταρτο όμιλο του Champions League η Ροστόφ υποδέχεται την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης που με νίκη θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην φάση των 16.
Η γηπεδούχος Ροστόφ έχει έναν βαθμό, αφού μετά την ήττα στην πρεμιέρα με 5-0 από την Μπάγερν Μονάχου στην Γερμανία, την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 2-2 με την Αϊντχόφεν, παρότι προηγήθηκε δύο φορές στο αγώνα. Στο πρωτάθλημα της, καταλαμβάνει την 5η θέση της βαθμολογίας, με συνολικό απολογισμό 5-1-4, οι πέντε νίκες είναι όλες στην έδρα της που αποτελεί και την δύναμη της. Στο γήπεδο της, σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει φέτος, έχει έξι νίκες και τρεις ήττες, όπου στα πέντε από αυτά δεν έχει δεχτεί καν γκολ. Στο τελευταίο της ματς ηττήθηκε στην Μόσχα από την Σπάρτακ με 1-0, αγωνιζόμενη με 10 παίκτες ένα ολόκληρο ημίχρονο και μην απειλώντας ιδιαίτερα την εστία της Σπαρτάκ. Είναι άπειρη και δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει συμμετέχοντας σε δύο διοργανώσεις.
Δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα οι γηπεδούχοι, αμφίβολος δίνεται μόνο ο μπακ χαφ Καλάτσεφ, ο οποίος δεν αποκλείεται πάντως να προλάβει και να είναι τελικά διαθέσιμος.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης, εκτός από πρωτοπόρος στον όμιλο, είναι πρώτη στην Πριμέρα Ντιβιζίον με 18 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Ρεάλ Μαδρίτης. Στον όμιλο, τη πρώτη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας με 0-1 την Αϊντχόφεν, ενώ την δεύτερη αγωνιστική κατάφερε να κερδίσει την Μπάγερν Μονάχου με το ίδιο σκορ, κάνοντας μία ψυχωμένη εμφάνιση. Παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις με επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, με κύριο όπλο της η άμυνα της. Στο τελευταίο ματς στην Ισπανία, βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Γρανάδα, αλλά στην συνέχεια αφήνιασε και το σκορ έκλεισε στο 7-1.
Η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 7 από τα δέκα φετινά παιχνίδια της, οπότε συνολικά μέχρι τώρα έχει 7 στα 10 under 2,5 και no goal. Δεν έχει νεότερα αγωνιστικά προβλήματα, εκτός από τις γνωστές απουσίες του στόπερ Χιμένες κα του χαφ Αουγκούστο Φερνάντες.
Προβλεψεις στοιχημα Champions League: Η Ατλέτικο Μαδρίτης πλέον είναι πολύ έμπειρη στον θεσμό, η άμυνα της σπάει κόκαλα και δεν μασάει από έδρες, σήμερα μπορεί να κάνει άλλη μία επαγγελματική νίκη με τον γνωστό της τρόπο, το διπλό σε συνδυασμό με το under 3,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan.gr και αξίζει να είναι στο παιχνίδι μας.
Ροστόφ – Ατλέτικο Μαδρίτης @@ 2 & under 3,5 σε απόδοση 1,80 (Stoiximan.gr)

Δεν είναι φαβορί η Γκλάντμπαχ στο «Σέλτικ Παρκ»

Για τον τρίτο όμιλο η Σέλτικ υποδέχεται την Γκλάντμπαχ, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την τρίτη θέση, αφού δύσκολα θα μπορέσουν να εκτοπίσουν την Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Σίτι.
Η Σέλτικ έχει έναν βαθμό στον όμιλο, αυτόν που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική στο εντυπωσιακό 3-3 με την Μάντσεστερ Σίτι, παρόλο που προηγήθηκε τρεις φορές κατά την διάρκεια του αγώνα. Αντίθετα, στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί με 7-0 στην Βαρκελώνη, κάνοντας μία κάκιστη εμφάνιση. Στο πρωτάθλημα δεν έχει αντίπαλο, βρίσκεται στην κορυφή με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερό, σε οχτώ ματς έχει επτά νίκες και μία μόλις ισοπαλία, έχοντας σκοράρει 26 γκολ σε αυτά τα ματς, σκοράρει δηλαδή πάνω από τρία γκολ ανά ματς. Στο τελευταίο παιχνίδι της δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 2-0 της Μάδεργουελ, προηγήθηκε νωρίς στο ματς και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.
Το κλίμα στη Γλασκώβη είναι εξαιρετικό, το «Σέλτικ Παρκ» θα είναι κατάμεστο με 55.000 φιλάθλους να δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα και να βοηθούν για την νίκη. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετώπισαν οι βασικοί Λούστιγκ (αμυντικός) και Μπιτόν (μέσος) όμως αναμένεται αμφότεροι να ξεκινήσουν, παίζεται μια θέση στο κέντρο άμυνας ανάμεσα σε Σβιατσένκο και Σιμούνοβιτς με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα.
Από την άλλη πλευρά η Γκλάντμπαχ δεν έχει ακόμα βαθμό στον όμιλο, έχασε από την Μάντσεστερ Σίτι με 4-0 και από την Μπαρτσελόνα με 1-2 την τελευταία αγωνιστική. Στην Μπουντεσλίγκα δεν έχει ξεκινήσει καλά, βρίσκεται κάπου στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς και απολογισμό 3-2-2, στο τελευταίο της παιχνίδι δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας το Αμβούργο, μένοντας στο 0-0, αστοχώντας σε δύο πέναλτι και παίζοντας με παίκτη παραπάνω, για πάνω από μία ώρα αγώνα. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, δεν τα καταφέρνει μακριά από το γήπεδο της, πέρυσι είχε 12 ήττες σε 20 ματς, ενώ φέτος έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία με γκολ 2 υπέρ και 8 κατά. Τα δύο ματς με την Σέλτικ είναι πολύ σημαντικά για την κατάληψη της τρίτης θέσης, αν θέλει να έχει ελπίδες, πρέπει σήμερα να πάρει θετικό αποτέλεσμα.
Πέρα από μακροχρόνιες απουσίες ο Σούμπερτ έχει σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσει, εκτός μάχης τέθηκε ο βασικός αμυντικός Κρίστενσεν ενώ οι επιθετικοί Αζάρ και Ράφαελ προπονήθηκαν τις τελευταίες μέρες ατομικά. Αμφότεροι είναι αμφίβολοι ως τώρα, ο Βραζιλιάνος πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει ενώ καλύτερες τύχες έχει ο Αζάρ.
Προβλεψεις στοιχημα Champions League: Η Σέλτικ έδειξε πολύ καλά στοιχεία με την Μάντσεστερ Σίτι και με την δύναμη της έδρας, μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες που παρουσιάζει η Γκλάντμπαχ και τις σημαντικές απουσίες που έχει και να πάρει θετικό αποτέλεσμα, δεν συμφωνώ με το φαβορί που δίνουν οιστοιχηματικές εταιρίες, θα προτείνω τον άσσο σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 2,15 στην Betshop.gr
Σέλτικ – Γκλάντμπαχ @@ 1 DNB σε απόδοση 2,15 (Betshop.gr)
Χωρίς περιθώρια η Μπάγερν Μονάχου
Πάμε πάλι στον τέταρτο όμιλο όπου η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Αϊντχόφεν και θέλει μόνο την νίκη για να μην έχει θέματα στην συνέχεια μετά την ήττα στην Μαδρίτη.
Στον όμιλο η Μπάγερν Μονάχου έχει τρεις βαθμούς με μία νίκη και μία ήττα, κέρδισε εύκολα στην πρεμιέρα με 5-0 την Ροστόφ και έχασε από την Ατλετίκο Μαδρίτης με 1-0. Προέρχεται από τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα την ήττα στην Μαδρίτη και δύο ισοπαλίες με Κολωνία εντός έδρας και στην Φρανκφούρτη με 2-2 στο τελευταίο παιχνίδι, προηγήθηκε δύο φορές αλλά ισοφαρίστηκε και τις δύο φορές. Βρίσκεται στην πρώτη θέση με 17 βαθμούς, έχοντας απολογισμό 5-2-0 με γκολ 18-4. Πανίσχυροι εντός έδρας οι Βαυαροί έχουν ρεκόρ 28-2-3 στα τελευταία 33 για το θεσμό, 25 στις 28 νίκες σημειώθηκαν από ημίχρονο.
Εκτός μάχης ο εξτρέμ Ριμπερί, κανονικά στην αποστολή οι μέχρι πρότινος αμφίβολοι Μπερνάτ, Μαρτίνεθ, Βιδάλ, Κόστα.
Η Αϊντχόφεν έχει έναν βαθμό, αυτόν που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική με 2-2 στο Ροστόφ, αφού στην πρώτη αγωνιστική έχασε από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 0-1. Στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει πολύ καλά, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 18 βαθμούς, εννιά βαθμούς διαφορά από την κορυφή, έχοντας απολογισμό μέχρι τώρα 5-3-1 με γκολ 16-5. Στο τελευταίο ματς της έμεινε εντός έδρας στην ισοπαλία με 1-1 με την Χέρακλες, σε όλη την αναμέτρηση ήταν μόνότερμα με την γηπεδούχο να έχοει 28 σουτ και 24 ευκαιρίες για γκολ. Πέρσι το εκτός έδρας ρεκόρ της στη διοργάνωση του Champions League ήταν 0-2-2.
Επανέρχονται οι βασικοί Μιρίν (στόπερ) και Γκουαρδάδο (χαφ), εκτός μάχης εδώ και καιρό οι Λοκάντια (εξτρέμ) και Χέντριξ (χαφ), ο δεύτερος μέχρι πριν 20 μέρες που ήταν υγιής λογιζόταν ως βασικός.
Προβλεψεις στοιχημα Champions League: Η Αϊντχόφεν δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, η Μπάγερν Μονάχου είναι πληγωμένη από τις τελευταίες αποτυχίες και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να κάνει άλλη μία, η Μπάγερν μπορεί να πάρει την νίκη, να είναι το σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, μας προσφέρεται σε απόδοση 1,90 στην vistabet.gr και το προτείνω
Μπάγερν – Αϊντχόφεν @@2-0 Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι σε απόδοση 1,90 (Vistabet.gr)

Προβλεψεις στοιχημα Champions League

  • Ροστόφ – Ατλέτικο Μαδρίτης @@ 2 & under 3,5 σε απόδοση 1,80 (stoiximan.gr
  • Σέλτικ – Γκλάντμπαχ @@ 1 DNB σε απόδοση 2,15 (Betshop.gr)
  • Μπάγερν – Αϊντχόφεν @@2-0 Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, 1,90 (Vistabet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση