Στοιχηματική ανάλυση για το Champions League Σπόρτινγκ – Ντόρτμουντ

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Champions League την Τρίτη 18/10/2016
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Με κύπελλο επέστρεψε μετά την διακοπή στις υποχρεώσεις της η Σπόρτινγκ, κερδίζοντας δύσκολα την Φαμαλικάο εκτός έδρας με 1-0. Σκόρερ ο Μάρκοβιτς στο 10′ και έτσι η ομάδα του Ζέσους είναι μέσα σε όλους τους θεσμούς. Στο πρωτάθλημα πάντως υποχώρησε στην δεύτερη θέση, μετά από κάποια άτυχα αποτελέσματα τελευταία, αλλά στο Champions League έχει κάθε λόγο να ελπίζει, αφού έχει τρεις βαθμούς και θα τα δώσει όλα στα δύο ματς με Ντόρτμουντ, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι, που είναι σήμερα. Η εικόνα της είναι θετική και αναμένεται να βάλει δύσκολα σήμερα στους Γερμανούς. Ξεχωρίζει η απουσία του πολύτιμου μέσου Άντριεν Σίλβα.
Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-0
Τελευταία 5: 1-0-1
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Πλήρωσε τις πολλές και σημαντικές απουσίες της στο εντός έδρας ματς με την Χέρτα και έτσι δεν μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες, μένοντας στο 1-1. Είχε προηγηθεί η ήττα στο Λεβερκούζεν, με την ομάδα του Τούχελ να χάνει πολύτιμο έδαφος από την κορυφή. Στο Champions League πάντως δείχνει να ελέγχει την κατάσταση με μία ισοπαλία απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και νίκη στην Πολωνία επί της Λέγκια, όμως την περιμένουν δύο δύσκολα παιχνίδια τώρα με την επικίνδυνη Σπόρτινγκ. Πρωτίστως βέβαια πρέπει να αντεπεξέλθει στις πολλές απουσίες, αφού δεν υπολογίζονται σίγουρα ο στόπερ Παπασταθόπουλος, ο μπακ Σμέλτσερ, ενώ δύσκολα να προλάβουν ο αριστερός μπακ Γκερέιρο, ο δεξιός μπακ Πίστσεκ, οι μέσοι Κάστρο, Μπέντνερ και οι εξτρέμ Σίρλε, Ρόις.
Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 6-0
Τελευταία 5: 1-1-0

Προγνωστικά στοίχημα για το Σπόρτινγκ – Ντόρτμουντ

Ευκαιρία για την Σπόρτινγκ να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της Ντόρτμουντ και να της κάνει ζημιά. Ωστόσο δεν κοντράρεις τόσο εύκολα τους Γερμανούς. Προτιμότερο βέβαια το goal/goal στο 1,60 από τον Stoiximan.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση