» » » » » » » Πάμε στοίχημα: Εύκολες αποστολές για τους μεγάλους

Πάμε στοίχημα: Εύκολες αποστολές για τους μεγάλους στα προκριματικά

Καλημέρα σας, non stop στα προκριματικά του παγκόσμιου κυπέλλου έχουμε αυτές τις ημέρες και οπότε με αυτά τα παιχνίδια θα ασχοληθούμε. Σήμερα, διεξάγονται τα ματς του ομίλου που συμμετέχει η Εθνική μας, η οποία υποδέχεται στο Καραϊσκάκη την Βοσνία (δείτε εδώ την στοιχηματική ανάλυση) σε ένα σημαντικό ματς διότι την επόμενη πηγαίνει στο Βέλγιο που είναι πρωτοπόρο και πολύ δυνατό. Ας δούμε τις σημερινές προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Ανώτερη και προετοιμασμένη η Ολλανδία

Για το πρώτο γκρουπ, το οποίο είναι αρκετά δύσκολο με δυνατές ομάδες το Λουξεμβούργο υποδέχεται την Ολλανδία που δεν έχει περιθώρια για νέα γκέλα, γιατί θα μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία.
Το Λουξεμβούργο δεν είναι η ομάδα των προηγούμενων ετών, παλεύει όλα τα παιχνίδι της και δείχνει αρκετά βελτιωμένη στα αυτά τα προκριματικά, έχει ηττηθεί από Βουλγαρία με 4-3 στην πρεμιέρα, με 0-1 από την Σουηδία  και την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Λευκορωσία με 1-1, ο βαθμός ήταν ηρωϊκός έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο, αμύνθηκε μαζικά και παρόλο που δέχτηκε πρώτη γκολ, κατάφερε να ισοφαρίσει και να εξαργυρώσει τις καλές εμφανίσεις με ένα βαθμό.
Τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να αποσπάσει 1-1 από την Ιταλία και να επικρατήσει με 1-0 της Ελλάδας ενώ πλέον σπάνια χάνει με διαφορά μεγαλύτερη των δύο τερμάτων δείχνοντας ότι ξεφεύγει από το γκρουπ των πολύ αδύναμων εθνικών της Ευρώπης. Από το 2012 και έπειτα σε εντός έδρας αναμετρήσεις για προκριματικές φάσεις έχει ρεκόρ 2-2-7, δεν έχει επιτρέψει σε δευτεροκλασάτη εθνική να την κερδίσει σε αυτό το διάστημα, νίκησε ΠΓΔΜ και Βόρειο Ιρλανδία ενώ απέσπασε ισοπαλία από Αζερμπαϊτζάν και Λευκορωσία.
Εκτός μάχης ο βασικότατος κίπερ Μόρις, τιμωρημένος ο βασικός μπακ Κάρλσον, τραυματίες ο εναλλακτικός χαφ Βέιγκα και ο βασικός μέσος Μάρτινς. Eξαιρετικά αμφίβολος είναι ο αναντικατάστατος επιθετικός Ζοακίμ που έχει σημειώσει 3/4 τέρματα της ενώ με 11 γκολ είναι πρώτος της εν ενεργεία σκόρερ. Επιστρέφουν στην αποστολή οι βασικοί αμυντικοί Σανό και Μαλζέ, όπως και ο βασικός παλιότερα φορ Μπενσί.
Από την άλλη πλευρά η Ολλανδία για άλλη μία φορά δεν τα καταφέρει στα προκριματικά, στον όμιλο έχει τέσσερις βαθμούς, στη πρεμιέρα πήρε την ισοπαλία στην Σουηδία με 1-1, την δεύτερη αγωνιστική κέρδισε με 4-1 τη Λευκορωσία, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έχασε από την Γαλλία με 0-1, με ένα εξαιρετικό γκολ του Πολ Πογκμπά. Δεν απείλησε ιδιαίτερα σε όλη την διάρκεια του ματς και δεν αξίζει κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Μεσοβδόμαδα έπαιξε φιλικό με το Βέλγιο, με το ματς να λήγει ισόπαλο με 1-1.
Η Ολλανδία προέρχεται από δύο σερί αποτυχίες να βρεθεί σε τελικά μεγάλων διοργανώσεων και μία τρίτη θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα. Εδώ και 1,5 χρόνο στον πάγκο της βρίσκεται ο Μπλιντ που καλεί συνεχώς νέα πρόσωπα προσπαθώντας να σχηματίσει ένα σταθερό κορμό, η εξέλιξη της εθνικής σε αυτό το διάστημα παραμένει μηδενική όμως. Αρκετά μικρός ο μέσος όρος ηλικίας, από τις παλιοσειρές συνεχίζουν οι Στεκέλενμπουργκ, Σνάιντερ, Ρόμπεν.
Σε σχέση με την προηγούμενη κλήση απουσιάζουν οι Ζουτ (κίπερ), Ντε Φράι (στόπερ), Στρούτμαν (χαφ), Σιέμ Ντε Γιόνγκ (επιθετικός), Τούρνστρα (χαφ), Προμές (εξτρέμ), νέα πρόσωπα ο χαφ Σάαρς και ο αμυντικός Ζέχελαρ, δεν κλήθηκαν οι Φαν Πέρσι, Φερ, Ελία, Βίλεμς. Κόστισε το φιλικό με το Βέλγιο, οι Σάαρς (χαφ), Λενς (εξτρέμ), Γιάνσεν (φορ) χτύπησαν και δεν είναι διαθέσιμοι.
Η νίκη σήμερα είναι επιτακτική, μετά την νίκη της Γαλλίας την Παρασκευή που έχει φτάσει στους δέκα βαθμούς, επτά έχει η Σουηδία.
Πάμε στοίχημα προκριματικά: Η Ολλανδία καίγεται για την νίκη, ενώ θα πρέπει να είναι υποψιασμένη και προετοιμασμένη τι θα αντιμετωπίσει στο Λουξεμβούργο, αναμένω μία εύκολη νίκη της Ολλανδία, θα πάω με το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 1,60 στον stoiximan.gr
Λουξεμβούργο – Ολλανδία @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,60 (Stoiximan.gr)

Εύκολη μέρα για την Ουγγαρία με την Ανδόρα

Πάμε στο δεύτερο όμιλο όπου η Ουγγαρία υποδέχεται την αδύναμη Ανδόρα και θέλει να κάνει την δεύτερη νίκης της στον όμιλο, ώστε να ανέβει και άλλο βαθμολογικά.
Η Ουγγαρία βρίσκεται στην τρίτη θέση με τέσσερις βαθμούς, πίσω από την Πορτογαλία και Ελβετία, στην πρεμιέρα έμεινε στην λευκή ισοπαλία με τα Νησιά Φερόε, στην συνέχεια ηττήθηκε από την Ελβετία με 2-3, με γκολ στο ενενήντα, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τη νίκη στην έδρα της Λετονίας με 0-2. Ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ήξερε τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προηγήθηκε νωρίς στο ματς και κλείδωσε την νίκη στο τελευταίο τέταρτο.
Είναι δύσκολο να αφήσει πίσω της Πορτογαλία και Ελβετία, αν θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους μία πρόκριση, σήμερα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη. Πρώτη φορά κλήθηκαν να στελεχώσουν την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας τους οι Μπότκα, Μπέρετς, Χάνγκια και Νάγκι.
Η Ανδόρα είναι πολύ αδύναμη ομάδα και οι μηδέν βαθμοί δεν μας προκαλούν έκπληξη, ηττήθηκε από την Λετονία με 0-1, την Πορτογαλία με 6-0 και την Ελβετία με 1-2. Όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα έχει σκοράρει μόλις μία φορά και αυτό στις καθυστερήσεις και έχει δεχτεί εννιά γκολ.
Η εθνική ομάδα της Ανδόρα μετράει 57 συνεχόμενες ήττες σε επίσημα ματς, ενώ το σερί χωρίς νίκη ανέρχεται πλέον στα 84 παιχνίδια (0-6-78) με την τελευταία επιτυχία να χρονολογείται στο μακρινό 2004. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως έμεινε «άσφαιρη» στις δέκα πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Τιμωρία εκτίει ο αρχηγός Λίμα (αμυντικός), εξέτισε κι επιστρέφει αντιθέτως ο βασικός μπακ Ρούμπιο.
Πάμε στοίχημα προκριματικά: Η Ουγγαρία δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει την νίκη, η Ανδόρα δεν θα μπορέσει να αντισταθεί, μπορεί να σκοράρει εύκολα η γηπεδούχος, θα προτείνω τον άσσο με δύο γκολ διαφορά σε απόδοση 1,55 στην Mybet.gr στις προτάσεις πάμε στοίχημα.
Ουγγαρία – Ανδόρα @@ Ουγγαρία -2  σε απόδοση 1,55 (Mybet.gr)

Για το απόλυτο νικών η Ελβετία

Μένουμε στον δεύτερο όμιλο η Ελβετία υποδέχεται τα Νησιά Φερόε και θέλει να κάνει το τέσσερα στο τέσσερα στις νίκες, παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου.
Η Ελβετία έχει ξεκινήσει ιδανικά αυτά τα προκριματικά, έχει τρεις στις τρεις νίκες, στην πρεμιέρα κέρδισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία με 2-0, την Ουγγαρία με 2-3 και την Ανδόρα με 1-2. Την προηγούμενη αγωνιστική με την Ανδόρα δεν ήταν πολύ καλή, εγκλωβίστηκε στην άμυνα της αντιπάλους της, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και να πάρει άλλη μία νίκη.
Αν κερδίσει και τα Νησιά Φερόε θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που ξεκινά με τέσσερις νίκες στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια προκριματικής φάσης. Όπως είναι λογικό υπάρχει ενθουσιασμός, ο κόουτς Πέτκοβιτς ζήτησε τη νίκη με τα Φερόε “για να περάσουμε έναν όμορφο και ξέγνοιαστο χειμώνα”, όμως ο κρυφός στόχος του είναι να φτάσει χωρίς απώλειες στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στην Πορτογαλία και εκεί να παίξει τα ρέστα του για την πρώτη θέση. Με Φερόε (εντός, εκτός), Λετονία (εντός, εκτός), Ανδόρα (εντός) και Ουγγαρία (εντός) να μεσολαβούν κάτι τέτοιο δε μοιάζει και τόσο απίθανο. Απόντες ο μέσος Σακίρι και ο μακροχρόνια τραυματίας φορ Εμπολό.
Από την άλλη πλευρά τα Νησιά Φερόε συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία τα τελευταία χρόνια, έχουν καταφέρει να συλλέξουν τέσσερις βαθμούς μέχρι τώρα στο όμιλο, ισοβαθμώντας στην τρίτη θέση με την Ουγγαρία. Την πρώτη αγωνιστική έμειναν στο 0-0 με την Ουγγαρία, πήραν την νίκη εκτός έδρας μάλιστα με 0-2 με την Λετονία, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να κοιτάξουν στα μάτια τους Πορτογάλους, πήγαν στα αποδυτήρια χάνοντας 0-3 και επέστρεψαν για να δεχτούν άλλα τόσα στην επανάληψη, ενώ χαρακτηριστικό της αδυναμίας τους να σταθούν στο ύψος του αγώνα ήταν τα μηδέν σουτ στην αντίπαλη εστία.
Η βελτίωση των Φερόε μπορεί να μην μεταφράζεται σε αποτελέσματα και βαθμούς, αλλά φαίνεται εύκολα στον αγωνιστικό χώρο, όπου πλέον χάνουν δύσκολα και δεν γίνονται σάκος του μποξ για τους αντιπάλους της, είναι ενδεικτικό ότι, με εξαίρεση το προηγούμενο ματς με τη Πορτογαλία, οι ήττες της ήταν μέχρι τρία γκολ.
Πάμε στοίχημα προκριματικά: Η Ελβετία θα εκμεταλλευτεί την έδρα της και την δυναμική της και θα κερδίσει, αλλά τα Φερόε θα προβάλλουν αντίσταση και η νίκη θα είναι με μικρό σκορ, θα προτείνω τον άσσο σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 2,10 στον Sportingbet.gr
Ελβετία – Νησιά Φερόε @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 2,10 (Sportingbet.gr)

Πρoτάσεις για το πάμε στοίχημα προκριματικά Μουντιάλ

  • Λουξεμβούργο – Ολλανδία @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,60 (Stoiximan.gr)
  • Ουγγαρία – Ανδόρα @@ Ουγγαρία -2  σε απόδοση 1,55 (Mybet.gr)
  • Ελβετία – Νησιά Φερόε @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 2,10 (Sportingbet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση