» » » » » » » Προκριματικά Μουντιάλ: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την Ελλάδα

Στοιχηματική ανάλυση για τα προκριματικά του Μουντιάλ Ελλάδα – Βοσνία

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες των προκριματικών την Κυριακή 13/11/2016
Προϊστορία: 4-2-1
Πέρυσι: –
ΕΛΛΑΔΑ: Αυτό που έπρεπε έγινε στα πρώτα τρία παιχνίδια για την εθνική μας ομάδα, αφού έκανε το τρία στα τρία απέναντι σε ομάδες όπως το Γιβραλτάρ, η Κύπρος και προσφάτως η Εσθονία. Χωρίς να εντυπωσιάζουν οι ποδοσφαιριστές του Σκίμπε έκαναν το καθήκον τους σε αυτά τα παιχνίδια και με διαφορά τερμάτων 8-1 βρέθηκαν στην πρώτη θέση του ομίλου, μαζί με το Βέλγιο. Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα για την εθνική μας ομάδα, όπου αντιμετωπίζει στο «Καραϊσκάκης» την δυνατή Βοσνία, με παίκτες εγνωσμένης αξίας. Σε κλειστό… κλαμπ έχει διαμορφώσει την ομάδα ο Γερμανός τεχνικός, που δεν κάνει ιδιαίτερες αλλαγές εντός της αποστολής. Πάντως, άκρως σημαντική θεωρείται η απουσία του στόπερ Μανωλά (27 συμ.) της Ρόμα λόγω τραυματισμού.
Εντός: 1-0-0
Γκολ: 8-1
Τελευταία 5: 3-0-0
ΒΟΣΝΙΑ: Η δουλεία έγινε απέναντι στην Κύπρο, με το εντός έδρας 2-0, όμως σκόραρε και τα δύο γκολ από το 70′ και μετά, χάνοντας μέχρι τότε σωρεία ευκαιριών. Η διαφορά ποιότητας ήταν μεγάλη, με την Βοσνία να μην έχει περιθώρια για απώλειες. Μην ξεχνάμε την βαριά ήττα με 4-0 στο Βέλγιο την δεύτερη αγωνιστική του ομίλου, ενώ στην πρεμιέρα είχε κερδίσει αναμενόμενα την Εσθονία με 5-0. Ακόμη ένα καθοριστικό ματς για την ομάδα του Μπαζντάρεβιτς, που έχει φορμαρισμένους τον μέσο Πιάνιτς (71 συμ./11 γκολ) της Γιουβέντους και τους επιθετικούς Τζέκο (82 συμ./49 γκολ), Ιμπίσεβιτς (76 συμ./26 γκολ) από Ρόμα και Χέρτα αντίστοιχα.
Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 7-4
Τελευταία 5: 2-0-1

Προγνωστικά στοιχήματος για το Ελλάδα – Βοσνία

Ματς μέχρι τελικής πτώσης, με τις δύο ομάδες να μην θέλουν με τίποτα την ήττα. Ρίσκο με την ισοπαλία και το 3,15 της Vistabet.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση