» » » » » » » Αγγλία: Κλείνει την αγωνιστική το Γουέστ Μπρομ – Μπέρνλι

Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Αγγλίας Γουέστ Μπρομ – Μπέρνλι

Δείτε τις προβλέψεις στοίχημα και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας της Δευτέρα 21/11/2016
Προϊστορία: 32-21-27
Πέρυσι: –
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πήγε στην διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων η Γουέστ Μπρομ, βγάζοντας ένα μεγαλοπρεπέστατο διπλό στην έδρα της πρωταθλήτριας Λέστερ με 2-1. Πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα Τόνι Πιούλις, που επέστρεψε στα τρίποντα μετά από πέντε αγωνιστικές. Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης όταν σκόραραν για την Γουέστ Μπρομ ο Μόρισον με τον Φίλιπς. Αυτή η νίκη της έδωσε και σημαντική βαθμολογική ανάσα και με καλή ψυχολογία θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα σήμερα απέναντι στην Μπέρνλι, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα προβεί σε ακόμη ένα αγωνιστικό πισωγύρισμα. Αμφίβολες οι συμμετοχές του αμυντικού Όλσον (4 συμ.) και του φορ Ροντόν (11 συμ./3 γκολ).
Εντός: 1-2-2
Γκολ: 12-15
Τελευταία 5: 1-2-2
ΜΠΕΡΝΛΙ: Από μεγάλη και σημαντική νίκη όμως προέρχεται και η Μπέρνλι, καθώς επιβλήθηκε της πάντα υπολογίσιμης Κρίσταλ Πάλας με 3-2 εντός έδρας. Μπορεί σε αυτό το ματς η άμυνα της να μην βρέθηκε στην καλύτερη της ημέρα, όμως είχε τις λύσεις επιθετικά, σκοράροντας με τρεις διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Έτσι διατηρήθηκε για τρεις αγωνιστικές αήττητη, ενώ έβγαλε μάλιστα και δύσκολο πρόγραμμα, αφού σε αυτό το διάστημα έφερε 0-0 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και κέρδισε εντός έδρας την Έβερτον με 2-1. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του αριστερού μπακ Γουόρντ (10 συμ.). Κατά τα άλλα δεν έχει προκύψει κάποιο σημαντικό πρόβλημα απουσίας.
Εκτός: 0-1-3
Γκολ: 11-15
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά στοιχήματος για το Γουέστ Μπρομ – Μπέρνλι

Σκληρό… καρύδι η Μπέρνλι, αλλά η Γουέστ Μπρομ με την δύναμη της έδρας της και την εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο άσος στο 1,90 από τον Stoiximan.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση