Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Ισπανίας Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Ισπανίας την Κυριακή 20/11/2016
Προϊστορία: 10-9-15
Πέρυσι: ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 4-0
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Από τις λίγες φορές που δεν σκοράρει στα παιχνίδια της αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Εσπανιόλ πριν την διακοπή, με το λευκό 0-0. Πάντως παρέμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη και ήθελε αρκετά την διακοπή για να ανασυνταχθεί, αφού ήταν στην μέση και τα ματς για το Europa League. Πάντως βαθμολογικά οι Βάσκοι βρίσκονται σε καλό επίπεδο και θα είναι ακόμη καλύτερα στο ενδεχόμενο νίκης σήμερα απέναντι στην εξαιρετική Βιγιαρεάλ. Σαφώς και πρόκειται για μια δύσκολη δοκιμασία για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Δύσκολα να προλάβει ο δεξιός μπακ Ντε Μάρκος (9 συμ.). Οι υπόλοιποι που απουσίαζαν το τελευταίο χρονικό διάστημα επιστρέφουν.
Εντός: 3-1-1
Γκολ: 15-13
Τελευταία 5: 1-2-2
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Συνεχίζει τις υψηλές… πτήσεις η Βιγιαρεάλ και βρίσκεται πάντα στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Πριν την διακοπή επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της σε σχέση με την Μπέτις και επικράτησε με 2-0, σκοράροντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Απάντησε έτσι άμεσα στην ήττα από την Εϊμπάρ πριν δύο αγωνιστικές και είναι έτοιμη να συνεχίσει εξίσου θετικά και στα επόμενα παιχνίδια. Ωστόσο την περιμένει πολύ δύσκολο εμπόδιο σήμερα, αφού φιλοξενείται στην έδρα της πάντα υπολογίσιμης στο «Σαν Μαμές» Μπιλμπάο. Στόχος της να διατηρήσει το καλό αγωνιστικό προφίλ και να αποσπάσει από την χώρα των Βάσκων ένα θετικό αποτέλεσμα. Καθυστερημένα επέστρεψε από την Αργεντινή ο στόπερ Μουσάτσιο (9 συμ.), αλλά είναι διαθέσιμος.
Εκτός: 1-3-3
Γκολ: 19-7
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις στοιχήματος για το Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ

Πιο ισορροπημένο ζευγάρι δεν γίνεται και όλα φαντάζουν πιθανά να συμβούν. στο ματς Το σκορ αναμένεται να κυμανθεί σε νορμάλ πλαίσια και το 2-3 goals πληρώνει 2,00 στην Betshop.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση