» » » » » » » » Στοιχημα στις μάχες του Γιουρόπα Λιγκ

Στοιχημα στις μάχες του Γιουρόπα Λιγκ την τέταρτη αγωνιστική

Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκε χτες η τέταρτη αγωνιστική του Champions League, όπου σε πολλές περιπτώσεις έκρινε σε μεγάλο βαθμό την συνέχεια πολλών ομάδων. ‘Οσον αφορά τις Ελληνικές ομάδες, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αγωνίζονται εντός έδρας και απαιτείτε να κερδίσουν και μόνο , ενώ ο Ολυμπιακός ταξίδευσε στο μακρινό Καζακσταν για να αντιμετωπίσει την Αστάνα, μπορεί να δείτε τις αναλύσεις στοιχήματος για αυτές τις αναμετρήσεις στην αντίστοιχη κατηγορία, πάμε να δούμε στις προτάσεις στο στοιχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Καίγονται Σαουθάμπτον και Ίντερ

Για το 11o γκρουπ η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Ίντερ, με τις δύο ομάδες να μην έχουν πάει καλά μέχρι τώρα και να έχουν μείνει πίσω στις δύο τελευταίες θέσεις του ομίλου και σήμερα να θέλουν τους βαθμούς για να έχουν ελπίδες για την πρόκριση.
Στο προηγούμενο ματς στην Ιταλία, η Σαουθάμπτον ηττήθηκε με 1-0, παρότι ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ένα γκολ του Καντρέβα έκρινε το παιχνίδι. Στο Γιουρόπα Λιγκ έχες τέσσερις βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια της, κέρδισε με 3-0 την Σπάρτα Πράγας και πήρε 0-0 στην έδρα της Μπερ Σεβά.
Στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται στην ένατη θέση με 13 βαθμούς και συνολικό απολογισμό 3-4-3 και γκολ 11-10, στο τελευταίο παινίδι της δεν έπαιξε καλά με την Τσέλσι και αναμενόμενα ηττήθηκε με 0-2 εντός έδρας. έδωσε χώρο στην αντίπαλο και ταυτόχρονα δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα της, αφού η κίνηση του Κόντε να βάλει τρεις αμυντικούς και δύο μπακ την δυσκόλεψε πάρα πολύ στην ανάπτυξη και δεν έβγαλε αρκετές ευκαιρίες.
Ο Πυέλ συχνά κάνει κάποιο μικρό φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα του στο Γιουρόπα Λιγκ, ζήτημα αν θα το κάνει και σε αυτό το παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Πάντως αμφίβολοι είναι οι Σοάρες (αμυντικός, 7 συμ.), Τάργκετ (αμυντικός, 4 συμ) και Λονγκ (επιθετικός, 7 συμ.).
Η Ίντερ, από την άλλη, με την νίκη της, την προηγούμενη αγωνιστική πήρε την πρώτη νίκη της και τους πρώτους βαθμούς της, αφού στις δύο πρώτες αγωνιστικές είχε ηττηθεί από Σπάρτα Πράγας και την Χάποελ Μπε Σερβα. Μία από τα ίδια στην Σέριε Α, βρίσκεται στην 12η θέση με πέντε ήττες σε 11 ματς μέχρι τώρα, στο τελευταίο ματς έδειξε γι’ ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι ότι μακριά από το Μιλάνο έχει σοβαρό πρόβλημα, αδού έχασε και από την Σαμπντόρια με 1-0, σ’ ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα της σε όλες της διοργανώσεις και δείχνει να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Βέβαια αυτά ήταν που πλήρωσε ο Φρανκ Ντε Μπουρ και χθες έφυγε από την ομάδα χωρίς να συμπληρώσει ούτε τρεις μήνες, υπηρεσιακός ο προπονητής της ομάδας νέων Βέκι.
Περίεργο το ματς μετά τη φυγή του Ντε Μπουρ, όσον αναφορά τη διαθέσιμη ενδεκάδα. Ο μέσος Μπρόζοβιτς (4 συμ.) και ο μέσος Μέλο (2 συμ.) είναι οι μόνοι που έχουν δηλωθεί στη λίστα και δεν θα παίξουν. Κοντόγκμπια, Γκαμπιγκόλ, Ζοάο Μάριο και Γιόβετιτς δεν έχουν δηλωθεί.
Στοιχημα Γιουρόπα Λιγκ: Περίεργη αναμέτρηση, το κλίμα στην Ίντερ είναι κάκιστο, σήμερα αν είναι σοβαρή η Σαουθάμπτον μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα και τις αδυναμίες της αντιπάλου της και να πάρει τη νίκη, ο άσσος μας προσφέρεται σε απόδοση 1,70 στην Vistabet.gr
Σαουθάμπτον – Ίντερ @@ 1 σε απόδοση 1,70 (Vistabet.gr)

Σε φουλ φόρμα η Νις 

Για τον ένατο όμιλο η εκπληκτική φέτος Νις υποδέχεται την Σάλτσμπουργκ που ακόμα να έχει ακόμα βαθμό στον όμιλο και δικαίως βρίσκεται στην τελευταία θέση.
Χωρίς φρένα συνεχίζει η Νις, προέρχεται από επτά συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στο όμιλο την προηγούμενη αγωνιστική χωρίς να κάνει κάτι εντυπωσιακό πέρασε από την Αυστρία με 0-1, με γκολ που σημειώθηκε νωρίς στο ματς, τις δύο πρώτες αγωνιστικές είχε ηττηθεί από Σάλκε και Κράνσονταρ, έτσι σήμερα με νίκη θα ξαναμπεί στο κόλπο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Στο πρωτάθλημα Γαλλίας βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με διαφορά έξι βαθμών από Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν, όντας αήττητη με εννιά νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει 24 γκολ και δεχτεί μόλις οχτώ. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της κέρδισε στην έδρα της την Ναντ με 4-1, όπου σκόραρε πάλι ο επιθετικός Μπαλοτέλι.
Αν θέλει ν συνεχίσει στον θεσμό, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη, διότι η Σάλκε έχει εννιά βαθμούς και η Κράνσονταρ έξι. Δεν έχει σημαντικά προβλήματα, τραυματίας και απών ο στόπερ Μπαϊσέ.
Η Σάλτσμπουργκ έχει τρεις στις τρεις ήττες στον όμιλο, έχει δεχτεί πέντε γκολ και έχει πετύχει μόλις ένα, με αυτή την συγκομιδή, δεν έχει πολλές ελπίδες να πάρει τη πρόκριση. Στο πρωτάθλημα Αυστρίας, βρίσκεται στην τρίτη θέση με 25 βαθμούς, έκανε δύο νίκες και σε συνδυασμό με τις γκέλες της Στουρμ Γκρατς, μείωσε τη διαφορά απ’ την κορυφή στους τέσσερις πόντους. Στην τελευταία της αναμέτρηση υποδέχτηκε τη Ριντ και επικράτησε με 1-0, είχε πολύ καλή απόδοση και το σκορ δεν λέει την αλήθεια.
Πιθανό ροτέισον στο επικείμενο ματς με τη Νις βάσει ρεπορτάζ, ο κόουτς Όσκαρ Γκαρσία προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Εκτός μάχης ο μπακ Σβέγκλερ, ο εξτρέμ Βάντερσον και ο μέσος Λάιτγκεμπ.
Στοιχημα Γιουρόπα Λιγκ: Η Σάλτσμπουργκ είναι ουσιαστικά αδιάφορη και θα παίξει με πολλές αλλαγές στην αρχική της σύνθεση, η Νις είναι σε τρομερή κατάσταση και θα εξαντλήσει τις ελπίδες της για πρόκριση, ο άσσος μας δίνεται σε απόδοση 1,85 στον Stoiximan.gr
 Νις – Σάλτσμπουργκ @@ 1 σε απόδοση 1,85 (Stoiximan.gr)

Σκοράρουν και οι δύο στο Γάνδη – Σαχτάρ Ντ.

Πάμε στον όγδοο όμιλο όπου στο Βέλγιο η Γάνδη υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντ. που έχει το απόλυτο νικών μέχρι τώρα και είναι το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση.
Στο προηγούμενο ματς στο Λβιβ στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του ομίλου πριν από 15 μέρες η Σαχτάρ επικράτησε με 5-0, φάνηκε ξεκάθαρα ότι η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη.
Η Γάνδη στον όμιλο με τέσσερις βαθμούς, είναι στην δεύτερη θέση, έχοντας συνολικά μοιρασμένα αποτελέσματα, κέρδισε με 2-0 την Κόνιασπορ, ενώ στην πρεμιέρα πήρε το 1-1 στην έδρα της Μπράγκα, με νίκη σήμερα θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Στο Βέλγιο βρίσκεται έκτη θέση, με διαφορά έξι βαθμών από την πρώτη θέση, την μετά από μία κακή εμφάνιση έχασε με 2-0 από την Μαλίν. Εντός έδρας έχει έξι στις έξι νίκες με γκολ 14-3, ενώ εκτός έδρας δεν έχει ακόμα νίκη.
Φέτος συνολικά έχει δώσει εννέα αγώνες στην έδρα της, σκόραρε σε όλους και μετράει 9 στις 9 νίκες ενώ βρήκε δίχτυα στους 16 από τους 20 φετινούς αγώνες της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
Από την άλλη η Σαχτάρ, έχει τρεις νίκες στον όμιλο, έχοντας σκοράρει οχτώ φορές, χωρίς μάλιστα να δεχτεί κάποιο γκολ και ουσιαστικά θα πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Στην Ουκρανία βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση, έχει 11 νίκες νίκες και δύο ισοπαλίες μέχρι τώρα, έχει σκοράρει 29 γκολ και έχει δεχτεί μόλις έξι σε 13 παιχνίδια, όπου είναι η καλύτερη επίθεση και άμυνα. Μετά το 5-0 επί της Γάνδης η Σαχτάρ έδωσε τρεις αγώνες πανηγυρίζοντας ισάριθμες ήττες.
Μέσα στο 2016 μετράει ρεκόρ 10-2-1 για το θεσμό έχοντας αποτύχει να σκοράρει μόνο στο πρώτο από τα 13 ενώ εκτός έδρας στο ίδιο διάστημα έχει 5-0-1. Συνολικά φέτος ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχει ρεκόρ 15-2-0.
Κοντά στην επιστροφή του ο αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Γουέλιγκτον Νεμ που λείπει περίπου δύο μήνες όμως μπήκε στην αποστολή, εκτός ο βασικός μεσοεπιθετικός Κοβαλένκο.
Στοιχημα Γιουρόπα Λιγκ: Οι δύο ομάδες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, η γηπεδούχος Γάνδη μεταμορφώνεται προς το καλύτερο μπροστά στο κοινό της και σκοράρει με άνεση, το ίδιο καλή επιθετικά είναι η Σαχτάρ, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σήμερα είναι πολύ πιθανό, το goal goal μας προσφέρεται σε απόδοση 1,75 στην Mybet.gr και αξίζει να μπει στα δελτία μας στο στοιχημα
Γάνδη – Σαχτάρ Ντ. @@ goal goal σε απόδοση 1,75 (Mybet.gr)

Προτάσεις στο στοιχημα Europa League

  • Σαουθάμπτον – Ίντερ @@ 1 σε απόδοση 1,70 (Vistabet.gr)
  • Νις – Σάλτσμπουργκ @@ 1 σε απόδοση 1,85 (Stoiximan.gr)
  • Γάνδη – Σαχτάρ Ντ. @@ goal goal σε απόδοση 1,75 (Mybet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση