Στοιχηματική ανάλυση για το Europa League Αστάνα – Ολυμπιακός

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Europa League την Πέμπτη 03/11/2016
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΑΣΤΑΝΑ: Πρωταθλήτρια Καζακστάν είναι και φέτος η Αστάνα και με δύο βαθμούς διαφορά από την Καϊράτ Αλμάτι κατέκτησε τον τίτλο το βράδυ της Παρασκευής στην φάση των πλέι οφ. Το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Ίρτις στάθηκε αρκετό, ώστε να πετύχει τον στόχο της, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν δέχθηκε ούτε γκολ στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Σε αντίθεση με το ματς του Europa League στο «Καραϊσκάκης», όπου γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-1. Ένα σκορ που πάντως την αδικεί και θα προσπαθήσει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς σήμερα απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το ζητούμενο ήταν οι τρεις βαθμοί στο Περιστέρι και τους κατέκτησε, κερδίζοντας τον αξιόμαχο Ατρόμητο εκτός έδρας με 1-0. Σκόρερ ήταν ο Ιντέγε στο 54′ και οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Λογικά δεν θα συναντήσουν προβλήματα και στο Europa League αν φανούν σοβαροί στα ματς που απομένουν, έχοντας ήδη έξι πόντους στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Ειδικά με νίκη σήμερα στο Καζακστάν επί της Αστάνα, τότε θα αγκαλιάσουν για τα καλά την πρόκριση. Ομάδα που κέρδισαν πριν από δύο εβδομάδες στο «Καραϊσκάκης με 4-1. Στο μυαλό βέβαια και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί και έτσι ο προπονητής Μπέντο αναμένεται να «φρεσκάρει» σημαντικά την ενδεκάδα του και να δώσει ανάσες ξεκούρασης σε ορισμένουν ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προβλέψεις στοιχήματος για το Αστάνα – Ολυμπιακός

Δύσκολη έξοδος για τον Ολυμπιακό και είναι σημαντικό να μείνει όρθιος στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τουλάχιστον να μην χάσει. Ρίσκο με την ισοπαλία και το 3,50 από την Vistabet.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση