» » » » » » » Γερμανία: Αμφίρροπη μάχη το Χέρτα – Γκλάντμπαχ

Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Γερμανίας Χέρτα – Γκλάντμπαχ

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Γερμανίας την Παρασκευή 04/11/2016
Προϊστορία: 22-14-23
Πέρυσι: ΧΕΡΤΑ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1-4
ΧΕΡΤΑ: Επιστροφή στις ήττες μετά από καιρό για την Χέρτα, έχοντας ούτως ή άλλως δύσκολο έργο στο γήπεδο της αξιόλογης Χόφενχαϊμ με 1-0. Από το 31′ πίσω στο σκορ είχε τις στιγμές της, αλλά όχι και το τέρμα της ισοφάρισης. Δεύτερη ήττα στις εννιά πρώτες αγωνιστικές για την ομάδα της πρωτεύουσας (5-2-2), που όπως και να έχει το ξεκίνημα της κρίνεται ικανοποιητικό. Από τις πλέον σοβαρές παρουσίες της Μπουντεσλίγκα και βρίσκεται δίκαια στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ζητούμενο να επανέλθει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το σημερινό δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ. Τραυματίες ο στόπερ Λάνκαμπ (8 συμ.), ο μπακ Πλάτενχαρντ (8 συμ.) και οι μέσοι Ντάριντα (3 συμ./1 γκολ), Στόκερ (5 συμ./2 γκολ).
Εντός: 4-0-0
Γκολ: 14-10
Τελευταία 5: 2-2-1
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς όταν κέρδιζε με 1-0 την Σέλτικ λόγω των πολλών ευκαιριών και αυτό είχε σαν συνέπεια να τιμωρηθεί με το 1-1, ενώ λίγο έλειψε και να ηττηθεί. Στο πρωτάθλημα, οι απουσίες που έχει στην επίθεση της στοιχίζουν αρκετά και το σκοράρισμα πλέον είναι δύσκολο επίτευγμα για την Γκλάντμπαχ. Όπως συνέβη και στο εντός έδρας ματς με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, με την οποία έμεινε στο «λευκό» 0-0. Δεν θέλει να υποχωρήσει περαιτέρω στον πίνακα της βαθμολογίας η Μπορούσια, αν και μακριά από την έδρα της σπάνια καταφέρνει κάτι καλό (0-1-3). Ελαχιστοποιήθηκαν τα προβλήματα και πλέον έχει μονάχα μακροχρόνιες απουσίες που δεν επηρεάζουν. Οι Αζάρ, Ράφαελ που επέστρεψαν της δίνουν άλλη οντότητα.
Εκτός: 0-1-3
Γκολ: 10-12
Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Χέρτα – Γκλάντμπαχ

Σοβαρή ομάδα η Χέρτα αμυντικά και η Γκλάντμπαχ είναι αδύναμη εκτός, ενώ δεν σκοράρει προσφάτως. Επιλογή μας το under 2,5 στο 1,80 από τον Stoiximan.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση