» » » » » » » » » Προγνωστικα: Σκληρές μάχες στην Σούπερ Λιγκ

Προγνωστικα: Σκληρές μάχες στην Σούπερ Λιγκ σε όλα τα μέτωπα

Γεία χαρά σε όλους, αφήνουμε πίσω τις Ευρωπαϊκές μάχες και χωρίς να κατεβάσουμε πηγαίνουμε στα ματς των πρωταθλημάτων, όπου έχουμε πλήρες αγωνιστικές, πριν την διακοπή της επόμενης εβδομάδας για τις εθνικές ομάδες. Στην Σούπερ Λιγκ τα τρία ματς είναι ΠΑΣ Γιάννενα – Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ – Ατρόμητος και Λεβαδειακός – Ξάνθη, από αυτά θα είναι τα σημερινά προγνωστικα, πάμε να τα δούμε αναλυτικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Κλειστό ματς στο ΟΑΚΑ

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι για σήμερα στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον ανεβασμένο Ατρόμητο σε ένα σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες που θέλουν θετικό αποτέλεσμα.
Η ΑΕΚ έχει πέσει στην πέμπτη θέση, έχοντας 11 βαθμούς και συνολικό απολογισμό 3-2-2 και γκολ 8 υπέρ και έξι κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε στην Τούμπα και έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε γκολ του Μάτος στο 94′ μετά από κόρνερ στο οποίο η μπάλα ποτέ δεν πέρασε τη γραμμή, η αναμέτρηση ήταν μέτριας ποιότητας και η ΑΕΚ είχε σαφής αμυντικούς προσανατολισμούς και τακτική.
Η ψυχολογία στο στρατόπεδο της ΑΕΚ δεν είναι η καλύτερη δυνατή, στα πέντε πιο πρόσφατα ματς έχει μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες και πλέον η διαφορά από την δεύτερη θέση είναι στους επτά βαθμούς, σε αυτά τα παιχνίδια έχει σκοράρει μόνο δύο φορές. Στο ΟΑΚΑ μπορεί να είναι αήττητη αλλά έχει μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Από τα επτά φετινά παιχνίδια δεν έχει σκοράρει καθόλου στα τέσσερα από αυτά.
Ο Μοράις δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει επιθετικά την ομάδα του, σήμερα προσανατολίζεται να αγωνιστεί με επιθετικό σχήμα με το Μάνταλο δίπλα στο Γιόχανσον, τους Ροντρίγκες και Χριστοδουλόπουλο στα φτερά και τον Αραβίδη στο πλευρό του Αλμέιδα στην κορυφή σε ένα 4-4-2. Έτοιμοι οι βασικοί Τσιγκρίνσκι, Ροντρίγκες και ο αναπληρωματικός Βάργκας, συνεχίζει εκτός ο Λέσκοτ, νέα απουσία ο βασικός μεσοεπιθετικός Μπακασέτας, πάλι εκτός αποστολής ο Πλατέλλας.
Από την άλλη ο Ατρόμητος μετά τα άσχημο ξεκίνημα και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είναι αρκετά βελτιωμένος και έχει ανέβει βαθμολογικά. Βρίσκεται στην έβδομη θέση με 10 βαθμούς, με 4-7. Στο προηγούμενο παιχνίδι του, έχασε από τον Ολυμπιακό με 0-1, παρόλο που σε μεγάλη διάρκεια στο παιχνίδι ήταν καλύτερός και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν σκόραρε για να πάρε το προβάδισμα. Μεγάλα παράπονα από τον Ατρόμητο για τη διαιτησία.
Σε αντίθεση με την ΑΕΚ ο Ατρόμητος, πριν τον Ολυμπιακό, έτρεχε ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, με όπλο της για να το πετύχει την αμυντικής λειτουργία καθώς έχει δεχθεί μόλις δύο τέρματα στα τελευταία πέντε ματς. Στον Κορακάκη πάντως πιστώνεται και η επιθετική βελτίωση καθώς ο Ατρόμητος πλέον δημιούργει με πολύ μεγαλύτερη άνεση φάσεις σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Εκτός μάχης πέρα του γνωστού απόντα Ντιγκινί τέθηκε ο βασικός επιτελικός Τόνσο (2 γκολ).
Προγνωστικα Σούπερ Λιγκ: Οι δύο ομάδες είναι σχεδόν ίδιες, αμύνονται σωστά και δεν δέχονται εύκολα γκολ, ενώ στην επίθεση δεν τα καταφέρνουν εξίσου καλά αφού σκοράρουν με δυσκολία, σήμερα αναμένω το ματς να είναι κλειστό με λίγα γκολ και θα πάω με το under 2,5 σε απόδοση 1,60 στον stoiximan.gr
ΑΕΚ – Ατρόμητος @@ under 2,5 σε απόδοση 1,60 (Stoiximan.gr)

Σε φόρμα ο ΠΑΣ Γιάννενα, εκμεταλλεύεται την έδρα του

Νωρίς το μεσημέρι ο εντυπωσιακός ΠΑΣ υποδέχεται στα Γιάννενα τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει να συνεχίσει με νίκες εκμεταλλευόμενος τις αδυναμίες του Αστέρα, μακριά από την Τρίπολη.
Ο ΠΑΣ Γιάννενα κάνει εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα, παίζοντας όμορφο παιχνίδι και δικαίως βρίσκεται στη τρίτη θέση με 13 βαθμούς, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο, όπου αν το πάρει θα φτάσει στους δύο βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, έχει συνολικό ρεκόρ 4-1-1 με γκολ 10-5, μέσα στην έδρα του έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας σκοράρει επτά γκολ, ενώ δεν έχει δεχτεί ούτε ένα. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 1-2 του Παναιτωλικού στο ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Πετράκης έκανε κίνηση ματ αλλάζοντας το σχήμα σε 4-3-3 περνώντας το Μαμπουλού στον αγωνιστικό χώρο, ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε δύο φορές και έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του. «Σπουδαία νίκη, συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νοοτροπία, την ψυχή, τη θέληση, τη συγκέντρωση και την πειθαρχία» η δήλωση του Πετράκη.
Μαζί με το κύπελλο στα πέντε πρόσφατα ματς έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα οποία έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Με πέντε γκολ παθητικό έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας μετά τους ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ ενώ επιθετικά είναι η δεύτερη πιο εύστοχη ομάδα του πρωταθλήματος καθώς με 10 γκολ σε 53 τελικές χρειάζεται μόλις 5,3 προσπάθειες για να σκοράρει.
Κανονικά υπολογίζεται ο βασικός μέσος Λίλα, εκτός αποστολής ο Ακόστα που λείπει καιρό, επιστρέφει και ο χρήσιμος χαφ Γαρουφαλιάς. Εκτός μάχης τέθηκε ο βασικός μπακ-χαφ Ναδάλες.
Βελτιωμένος στα τελευταία ματς είναι και ο Αστέρας Τρίπολης, όχι όμως όσο θέλουν οι άνθρωποι του, με έξι βαθμούς βρίσκεται στην 14η θέση, έχει δύο νίκες και πέντε ήττες μέχρι τώρα, έχει σκοράρει πέντε γκολ και έχει δεχτεί 11 γκολ συνολικά. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε τον Λεβαδειακό με 1-0, χωρίς να το αξίζει απόλυτα, αφού ο καλύτερος παίκτης του Αστέρα ήταν ο τερματοφύλακας Ντοναρούμα που με τρεις μεγάλες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.  «Η βελτίωση είναι αργή αλλά σύντομα θα δείτε τον Αστέρα που γνωρίζετε» το σχόλιο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.
Μακριά από την έδρα του, ο Αστέρας έχει τέσσερις στις τέσσερις ήττες, έχει σκοράρει μια φορά και έχει δει την μπάλα στα δίχτυα του εννιά φορές, μεγάλο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει μακριά από την έδρα του, μαζί με περσινά ματς έχει ρεκόρ 1-2-11 τον τελευταίο χρόνο.
Με τσάρτερ ταξίδεψε η ομάδα στα Γιάννενα από την Παρασκευή το πρώι, κάτι που λίγες επαρχιακές ομάδες συνηθίζουν και δείχνει τη σημασία της αναμέτρησης για το σύλλογο. Συνεχίζουν εκτός μάχης οι Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μπέρτος, παίκτες των οποίων η απουσία στοιχίζει πολύ στον Αστέρα στα στόπερ και στα χαφ.
Προγνωστικα Σούπερ Λιγκ:  Ο Αστέρας δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο και αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες στο παιχνίδι του, ειδικά μακριά από την Τρίπολη, ο ΠΑΣ τώρα είναι καταπληκτική κατάσταση δεν θα αφήσει τη ευκαιρία να πάει χαμένη, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 1,5 μας δίνεται σε απόδοση 3,40 που είναι μία εξαιρετική απόδοση και πρέπει να μπει στο παιχνίδι μας, στα προγνωστικα
ΠΑΣ Γιάννενα – Αστέρα Τρίπολης @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 3,40 (Goalbet.gr)

Άλλο ένα κλειστό ματς στην Ξάνθη

Στο τρίτο και τελευταίο ματς για σήμερα ο Λεβαδειακός υποδέχεται την Ξάνθη, σε μία αναμέτρηση μεταξύ μικρομεσαίων ομάδων που θέλουν να εξασφαλίσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία.
Ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην 12η θέση με επτά βαθμούς, έχει συνολικό ρεκόρ 2-1-3 με γκολ 7-10, ενώ έδρας έχει πάρει και τους επτά βαθμούς μέχρι τώρα, μακριά από το γήπεδο του έχει δύο στις δύο ήττες. Όπως αναφέραμε παραπάνω στο τελευταίο ματς ο Λεβαδειακός ηττήθηκε από τον Αστέρα, κάπως άδικα όμως, διότι σε πολλές περιπτώσεις ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και δικαιούται ένα γκολ. «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ο Αστέρας σκόραρε στην πρώτη του φάση εμείς σε 3-4 φάσεις δεν τα καταφέραμε» η δήλωση του τεχνικού Ντόστανιτς.
Πριν από αυτό το παιχνίδι είχε ένα αήττητο σερί τριών αγώνων με δύο νίκες και μία ισοπαλία, έχει επίσης ένα παιχνίδι λιγότερο αυτό στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ. Συνολικά φέτος έχει 4 στα 6 Goal Goal και άλλα τόσα over 2,5, αμυντικά είναι ασταθής και έχει δεχθεί γκολ και στα έξι ματς που έχει δώσει.
Προπονήθηκαν κανονικά οι Καραχάλιος, Παππάς, Μπελγκαζουανί και είναι στο χέρι του Ντόστανιτς αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή, μόνο ο τελευταίος λογίζεται ως βασικός.
Η Ξάνθη από την άλλη πλευρά βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με εννιά βαθμούς, στο γήπεσο της δεν έχει ακόμα νίκη, εκτός έδρας, όμως έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, ενώ τα συνολικά γκολ είναι τέσσρα υπέρ και επτά κατά. Σε ένα κακό ποιοτικά ματς Ξάνθη και Κέρκυρα κόλλησαν στο 0-0 στα Πηγάδια. Οι γηπεδούχοι για ακόμα ένα ματς φανέρωσαν το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όταν πρέπει οι ίδιοι να κάνουν παιχνίδι, είχαν μόλις δύο φάσεις σε όλο το ματς. «Το πρόβλημα ήταν η πολύ καλή εμφάνιση της Κέρκυρας» σχολίασε ο Λουτσέσκου.
Το δυνατό σημείο της Ξάνθης είναι η άμυνα, αφού αμύνεται υποδειγματικά και έχει καταφέρει στα πέντε τελευταία ματς να είναι αήττητη με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, σε αυτά τα παιχνίδια έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ. Είναι τελευταία στην κατηγορία με τις τελικές προσπάθειες, έχει μόλις 41 σε επτά ματς, πολύ μικρός αριθμός αυτός των 5,85 τελικών ανά ματς.
Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα ο βασικός εξτρέμ Σολτάνι, μια απουσία που πονάει τους «Ακρίτες» καθώς είναι από τους ελάχιστους παίκτες που διαθέτει που μπορούν να απειλήσουν με ατομική ενέργεια.
Προγνωστικα Σούπερ Λιγκ: Για άλλη μία φορά η Ξάνθη θα βασιστεί στην αμυντική λειτουργία της, που μέχρι τώρα την έχει δικαιώσει και της έχει δώσει τα αποτελέσματα, μπροστά στην επίθεση δεν απειλεί ιδιαίτερα, περιμένω κλειστό παιχνίδι και θα προτείνω τα λίγα γκολ με το under 2,5 να μας προσφέρεται σε απόδοση 1,50 στην Sportingbet.gr στα προγνωστικα.
Λεβαδειακός – Ξάνθη @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50 (Sportingbet.gr)

Προγνωστικα παμε στοιχημα Σούπερ Λιγκ

  • ΑΕΚ – Ατρόμητος @@ under 2,5 σε απόδοση 1,60 (Stoiximan.gr)
  • ΠΑΣ Γιάννενα – Αστέρα Τρίπολης @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 3,40 (Goalbet.gr)
  • Λεβαδειακός – Ξάνθη @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50 (Sportingbet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση